AS3 VALMENNETTAVAN TARINA "Valmennus lisäsi uskoa itseeni ja osaamiseeni"

AS3 ura- ja työnhakuvalmennuksien taustalla on vahva teoreettinen pohja ja ammattilaisten suunnittelema valmennuskonsepti, mutta valmennukset räätälöidään aina valmennettavan tilanteeseen ja tarpeisiin sopivaksi. AS3 valmennettava Harriet Gabrielsson kertoo, miten hänen tarpeensa päivittää CV ja hakemus ajan tasalle johti työllistymiseen.

"Lähdin valmennuksesta positiivisempana ihmisenä. Sain valmennuksesta niin paljon, uskoa itseeni ja osaamiseeni". AS3 valmennettava Harriet Gabrielsson

"Aloitin AS3 valmennuksessa elokuussa 2018. Minulla ei ollut ennakko-odotuksia, mutta uskoin, että valmennus tuo jotain hyvää tullessaan. Päätin siis osallistua valmennukseen avoimin mielin ja ottaa vastaan kaikki, mitä minulle tarjotaan. Otin myös aktiivisen roolin, halusin päästä eteenpäin ja työllistyä."

"Ymmärsin heti valmennuksen alussa, että CV:ni tarvitsee täysremontin ja myös hakemustani tulisi viilata. Tarvitsin apua tuomaan oma osaamiseni esille. Valmennuksen merkittävin anti olikin pureksia palasiksi kaikki tekemäni työ. Epäilin aluksi, miten tämä tehtävä tulee onnistumaan. Työstäessäni tekemiäni töitä huomasin, miten paljon olinkaan unohtanut. Kokonaiskuvan saatuani oivalsin, miten paljon oikeasti osaan. Aiemmin kokemani epävarmuus oman osaamisen esille tuomisesta karisi. Sen myötä olen tehnyt täysin uuden CV:n itselleni ja pystyn myös hakemuksessa tuomaan osaamistani paremmin esille, konkreettisia esimerkkejä unohtamatta. Uudella CV:lläni olen erottautunut muista hakijoista. Hakemuksesta olen myös saanut haastattelijoilta positiivista palautetta."

"Kun tunnen itseni paremmin, tuo se myös itsevarmuutta haastattelutilanteisiin. Koen, että tämä on merkittävin syy miksi työllistyin valmennuksen aikana."

"Valmentaja Mirka Fagerholmilla on ollut myös todella iso merkitys, löytyi niin oikea valmentaja minulle. Mirka ei tehnyt mitään puolestani, vaan auttoi eteenpäin ja opetti oivaltamaan asioita. Luottamus on ollut syvä. Silloin kun asiat eivät ole menneet toivamallani tavalla, valmentaja on tsempannut minua eteenpäin. Merkityksellistä minulle oli myös toisen valmentajan vetämä työnhakuryhmä, jossa keskustelimme aktiivisesti muiden valmennettavien kanssa työnhakuun liittyvistä asioista."

"Valmennus on ollut ainutlaatuinen kokemus ja uskon sen annin kulkevan matkassani pidempään. Sain valmennuksesta niin paljon, uskoa omaan itseeni ja osaamiseeni. Lähdin valmennuksesta positiivisempana ihmisenä."

LUE LISÄÄ AS3 URA-ja työnhakuVALMENNUKSISTA