KANSAINVÄLISYYS Pohjoismainen yritys - maailmanlaajuinen verkosto

TOIMIMME NIIN PAIKALLISESTI KUIN GLOBAALISTI

AS3 tähtää Pohjoismaiden huipulle työelämän muutosten tukemisessa. 80 toimipistettämme sijaitsevat Suomen, Norjan, Tanskan ja Ruotsin suurimmissa kaupungeissa. Suomessa toimipisteemme sijaitsevat Espoossa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Lahdessa, Oulussa, Tampereella ja Turussa, mutta verkostomme kattaa koko maan.

Pohjoismaiden ulkopuolella kumppaninamme toimii LHH - maailman johtava työelämän muutosten saralla toimiva yritys. LHH auttaa ihmisiä, tiimejä ja organisaatioita näkemään ja valmistautumaan tulevaan. Auttaen asiakkaitaan ja valmennettaviaan omaksumaan uuden todellisuuden: jatkuvan muutoksen maailman. LHH:n 8 000 kollegaa ja coachia toimii lähes 70 maassa, työskennelleen yli 15 000 organisaation ja lähes 500 000  valmennettavan kanssa vuosittain. 

Kumppanuutemme takaa, että halutessaan valmennettavamme saavat paikallista tukea työnhakuunsa myös ulkomaille.

Yhteistyökumppanimme LHH - tutustu lisää
70

AS3 Pohjoismaissa ja yhteistyössä globaalin kumppanimme LHH:n kanssa voimme tarjota valmennettavillemme paikallista tukea työnhakuunsa lähes 70 maassa!

Millaisia mahdollisuuksia voimme tarjota Pohjoismaissa tai globaalisti?

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja tietojesi tallentamisen rekisteriimme. Käytämme tietojasi vain asiakasviestintään. Jos haluat perua suostumuksesi, ota yhteyttä.