YLI 30 vuotta yksilöiden ja organisaatioiden tukena MUUTOKSISSA Meidän tarinamme

AS3 on toiminut yli 30 vuotta yksilöiden ja organisaatioiden tukena muutoksissa. Tänä päivänä 800 työntekijäämme Tanskassa, Norjassa, Ruotsissa ja Suomessa haluavat työllään edistää sitä, että yhä useammalla on mielekäs työ muuttuvassa työelämässä ja organisaatiot menestyvät. Olemme koonneet tarinaamme tärkeimpiä merkkipaalujamme. 

1989

AS3 PERUSTETAAN

Allan Gross-Nielsen ja Søren Christiansen perustavat yrityksen nimeltä JobPartner, jostaa kasvaa myöhemmin AS3. JobPartner tarjoaa tukea yksilöille ja organisaatioille työelämän muutoksissa ja irtisanomistilanteissa.

1997

ARVOPOHJAINEN VALMENNUSYRITYS

JobParner vaihtaa nimensä AS/3:ksi ja määrittelee olevansa arvopohjainen valmennusyritys, joka tarjoaa tukea työelämän muutoksissa eli Job Transition Managementissa. AS/3 perustaa ensimmäisen työllistämiskeskuksensa yhteistyössä Tanskan julkisten työllistämispalveluiden tarjoajan Jobcentren kanssa.

Myös tänä päivänä toimintaamme ohjaa arvomme: arvostava, liiketoimintalähtöinen ja pitkävaikutteinen. 

Tutustu lisää arvoihimme

1999

ENSIMMÄINEN KIRJA JULKAISTAAN

AS3:n valmennuskonseptit pohjautuvat sisäisten muutosprosessien teoriaan, joka on kehitetty yhteistyössä Århusin yliopiston kanssa - niillä on siis vahva tieteellinen pohja. AS3 on myös pyrkinyt jakamaan tätä osaamistaan tuottamalla asiakkailleen ja aiheesta kiinnostuneille erilaisia julkaisuja. Vuonna 1999 AS/3 julkaistiin ensimmäinen kirja nimeltä Irtisanominen yksilöä arvostaen, kirjaa on painettu 20 000 kappaletta suomeksi, ruotsiksi, norjaksi, tanskaksi ja englanniksi.

AS3 MATERIAALIKIRJASTO - TUTUSTU JULKAISUIHIMME

2000

AS3 ALOITTAA RUOTSISSA

AS/3:lla huomataan, että myös Ruotsissa on tarvetta ja kysyntää työelämän muutosvalmennuksille. AS/3 Svenska perustetaan ja se avaa toimistonsa Tukholmassa ja Göteborgissa.

AS3 ruotsissa tänään - lue lisää

2001

AS/3 VOITTAA GAZELLE-PALKINNON

Tanskalainen talousmedia Børsen palkitsee vuosittain Gazelle -palkinnolla yrityksen, joka on onnistunut merkittävästi kasvattamaan liikevaihtoaan ja tulostaan edellisen vuoden aikana. AS3 palkitaan Gazelle-palkinnolla toistamiseen vuonna 2008. 

2001

AS3 LAAJENEE NORJAAN

AS/3 jatkaa laajentumistaan Pohjoismaissa perustaen norjalaisen tytäryhtiön AS/3 Norgen.

AS3 norjassa tänään - lue lisää

2004

AS3 FINLAND PERUSTETAAN

Tänä vuonna AS/3 vaihtaa nimekseen AS3 Companies.  Lisäksi AS3 saapuu myös Suomen markkinoille kun tytäryhtiö AS3 Finland perustetaan. Pääkonttori sijoittuu Espooseen, jonka lisäksi AS3:lla on Suomessa tilat Turussa, Tampereella, Kuopiossa ja Lahdessa. 

2005

ASIANTUNTIJA HYVINVOINNIN HALLINNASSA

AS3 ostaa Work4Health-yrityksen ja yhdistää sen tarjoamat palvelut AS3:n omaan stressinhallintakokonaisuuteen. Työhyvinvointiin sekä stressin ja sairaspoissaolojen hallintaan keskittynyt AS3 Work&Care perustetaan.

2006

ENTISTÄ PAREMPAA VALMENTAJIEN KOULUTUSTA

AS3 Companies ostaa Mentor Companyn, joka on erikoistunut valmentajien koulutukseen ja valmennusohjelmien toteutukseen liike-elämässä ja koulutusjärjestelmässä.

2009

AKKREDITOITUA VALMENNUSTOIMINTAA

AS3 juhlii 20. vuosipäiväänsä ja julkistaa uuden, sisäisen muutosvalmennuksen ohjelmansa. Se on ensimmäinen pohjoismainen valmennuskurssi, joka saa Euroopan mentorointi- ja valmennusneuvoston (EMCC) akkreditaation. Tänä päivänä jokainen työntekijämme ja valmentajamme suorittaa työn alussa AS3 Akatemia oman sertifioinnin ja vähintään EMCC:n akkreditoiman perustason Transition Coach koulutuksen.

TUTUSTU AS3 AKATEMIAAN

 


2011

1 200 TUNTIA KOULUTUSTA

AS3 esittelee uuden muutosjohtamisen valmennuksen käsitteistön. Ensimmäiset valmentajat valmistuvat muutosvalmennuksen ohjelmastamme kouluttauduttuaan yli 1 200 tuntia.

 

 

2012

AS3 SITOUTUU YK:N GlOBAL COMPACT ALOITTEESEEN

AS3:n toimintaa ohjaa vahvasti kunnioitus toista ihmistä ja ympäristöä kohtaan. Kun AS3 liittyi osaksi YK:n Global Compact -verkostoa AS3 ilmaisi virallisen sitoumuksensa kestävään ja vastuullisen toimintaan maailmanlaajuisessa viitekehyksessä. Julkaisemme vuosittain Global Compact -raportin, jossa kerromme millä eri tavoin AS3 toteuttaa yhteiskuntavastuutaan ja millaista maailmaa me haluamme olla mukana luomassa.

LUE LISÄÄ MEISTÄ JA VASTUULLISUUDESTAMME

2012

MAAILMANLAAJUINEN KUMPPANUUS

AS3 on tukenut asiakkaita ja valmennettavia kansainvälisesti lukuisten yhteistyökumppanien avulla jo 1980-luvulta lähtien. Vuonna 2012 alkaa kumppanuus maailman johtavan työelämän muutosten saralla toimivan yrityksen Lee Hecht Harrisonin (LHH ) kanssa. Kumppanuus mahdollistaa mm. uravalmennettaviemme paikallisen tuen työnhakuunsa noin 70 maassa. 

LHH - tutustu lisää

 

2014

25. JUHLAVUOSI JA AS3 COMPANIES LYHENEE NIMEKSI AS3

AS3 Companies juhlii 25. vuosipäiväänsä ja jatkaa kohti tulevaa nimellä jolla tunnemme yrityksen myös tänä päivänä: AS3. 

2014

DIGITAALISUUDEN VAHVA KASVU

Päivitämme aktiivisesti valmennustarjontaa- ja sisältöjä vastaamaan uudistuvaa työelämää. Uravalmennettaville avattiin 24/7/365 avoinna oleva digitaalinen palvelu tueksi uuden ura-askeleen löytämisessä. Tänä päivänä palvelusta löytyy mm. AS3 kehittämä helppokäyttöinen CV-työkalu, avointen- ja piilotyöpaikkojen hakukoneet, työkaluja ja harjoituksia osaamisen kartoitukseen ja sanoittamiseen sekä itseopiskeluvideoita ja -materiaaleja. 

 

 

2017

AS3 TALENT EXCHANGE ALKAA

Me AS3:lla haluamme työllämme edistää sitä, että yhä useammalla on mielekäs työ, ja että yksilöt, organisaatiot ja yhteiskunnat menestyvät työelämän murroksessa. Loimme ohjelman, jonka tavoitteena on paitsi edistää valmennettaviemme työllistymistä, myös tarjota osaavia hakijoita partneriorganisaatioidemme tarpeisiin.​ 

 

LUE YKSI ONNISTUMISTARINA

2019

30 VUOTTA YKSILÖIDEN JA ORGANISAATIOIDEN TUKENA MUUTOKSISSA

Tänään 800 työntekijäämme Tanskassa, Norjassa, Ruotsissa ja Suomessa haluavat työllään edistää sitä, että yhä useammalla on mielekäs työ muuttuvassa työelämässä ja organisaatiot menestyvät.

2020

COVID-19 PANDEMIA SIIRTI VALMENNUKSET VIRTUAALISIKSI

Halusimme toimia vastuullisesti ja tehdä oma osuutemme korona-tartuntojen leviämisen estämiseksi. Valmennukset siirtyivät pidettäväksi pääosin virtuaalisesti. AS3 oli panostanut jo pidempään digitaalisiin valmiuksiin, joten nopeasta muutoksesta huolimatta pystyttiin minimoimaan covid-19 vaikutus palveluihimme. 

2021

IML JA DANSK ERHVERVSPSYKOLOGI OSAKSI AS3:A

IML on yksi Norjan tunnetuimmista organisaatioiden ja johtamisen kehittämisen yrityksistä. IML on muun muassa kehittänyt oman 360 asteen johtamisen kehittämistyökalun. Dansk Erhvervspsykologi ja AS3 ovat puolestaan useiden vuosien ajan tehneet yhteistyötä psykologisten palveluiden ja kriisinhallinnan parissa suurissa muutosprosesseissa. Danish Business Psychology perustettiin yli 25 vuotta sitten ja se koostuu kahdesta brändistä: Dansk Erhvervspsykologi og Dansk Krisekorps.

2024

AS3 TÄNÄÄN

Tänään 1000 työntekijäämme Tanskassa, Norjassa, Ruotsissa ja Suomessa haluavat työllään edistää sitä, että yhä useammalla on mielekäs työ muuttuvassa työelämässä ja organisaatiot menestyvät. Tätä työtä pääsemme juhlistamaan myös vuosijuhlien merkeissä, kun AS3 täyttää 35 vuotta ja AS3 Finland 20 vuotta!