Johdon palvelut AS3 johtajan tukena

Millaisen jäljen haluat johtajana jättää? Miten johtamisesi vie työyhteisösi tavoitteita parhaalla mahdollisella tavalla eteenpäin? Mihin suuntaan haluat kehittää omaa uraasi johtajana? Miten selvitä odottamattomista ja haastavista johtamistilanteista?

Johtaminen vaatii jatkuvaa kehittymistä. Toimintaympäristön ja työelämän jatkuvat muutokset tuovat yllätyksiä ja uudenlaisia ratkaisuja vaativia haasteita johtamiselle. Kirkas ymmärrys omista tavoitteista, vahvuuksista ja kehitysalueista johtajana on keskeinen tekijä johtajana onnistumisessa ja johtamisuran rakentamisessa. Näissä asioissa me AS3:lla olemme kokeneita johdon kumppaneita. Me tuemme sinua tavoitteidesi saavuttamisessa!

Miten palveluistamme voi olla sinulle hyötyä johtamisen kehittämisessä?

Tällä videolla AS3 Partner & Coach Henna Tomperi kertoo tarkemmin johdon valmennuksistamme. Videon kesto on 2:58 min.

Coachimme

Ymmärrämme, että johtamisen kehittämisessä on aina kyse sekä yksittäisen johtajan että koko organisaation onnistumisesta. Kaikilla coacheillamme onkin vahva kokemus sekä johtamisesta että johtajien valmentamisesta. Ammattilaisina varmistamme, että sertifiointimme ovat kunnossa ja että kehitämme jatkuvasti osaamistamme. Toisaalta kokemustaustamme ja persoonamme ovat erilaisia, koska haluamme tarjota erilaisiin tilanteisiin ja erilaisille ihmisille mahdollisimman sopivan valmentajan. Voit tutustua meihin tarkemmin lyhyillä esittelyvideoillamme.

Tutustu johdon valmentajiimme täällä

Laadukasta aikaa ajatella itselle tärkeitä asioita unohtamatta organisaatiota

Tällä videolla AS3 Partner & Coach Hanna Suoranta kuvaa tarkemmin miten AS3:lla lähestytään coachingia. Videon kesto on 3:56 min.

Mitä valmennettavamme sanovat meistä

Valmennettavamme kertovat meille saavansa valmennuksistamme tasapainoisesti sekä tukea että haastamista. Luottamuksellisessa ilmapiiristä coachin on mahdollista pysäyttää johtaja myös niiden kaikkein vaikeimpien asioiden äärelle. Parhaimmillaan valmentaja kysyy juuri ne kysymykset, joita itse et halua itseltäsi kysyä.

EXECUTIVE TEAM DEVELOPMENT

Pysyviä tuloksia johtoryhmävalmennuksella

Samanaikaisten uudistusten myötä ACRE:lla tuli tarve terävöittää johtamista ja parantaa johtoryhmätyöskentelyä.

ACRE JA EXECUTIVE TEAM DEVELOPMENT
”Valmentajani sai positiivisuudellaan ja läsnäolollaan sekä taitavalla tavallaan kommunikoida ja herätellä vastaparia minut joka tapaamiskerran jälkeen hämmästelemään omaa tunnetilaani. Olo tuntui keveältä, ajatukset olivat kirkkaina, hymy huulilla palasin työarjen askareisiin.” Palvelupäällikkö, energiapalvelut
”Tämä kokonaisuus oli täydellinen tarpeisiini. Tapaamisissa käsitellyt asiat ovat nyt minulle selkeitä ja tiedän, kuinka toimin jatkossa omien tavoitteideni suuntaan.” Liiketoimintajohtaja, vähittäiskauppa

executive coachattavistamme oli erittäin tyytyväisiä tai tyytyväisiä valmennukseensa (2023).

Miten voimme auttaa sinua tai organisaatiotasi?

Kerromme mielellämme lisää palveluistamme. Jätä meille viesti ja olemme sinuun yhteydessä pian!

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja tietojesi tallentamisen rekisteriimme. Käytämme tietojasi vain asiakasviestintään. Jos haluat perua suostumuksesi, ota yhteyttä.