TAPAHTUMAT Ilmoittaudu AS3 tapahtumiin tai katso aiempien tilaisuuksien tallenteita

Täältä löydät tulevat tapahtumamme sekä aiempien tapahtumien tallenteet. Tilaa uutiskirjeemme (alla lomake) tai ota meidät seurantaan LinkedInissä niin kuulet uusimmista tapahtumistamme ensimmäisenä! 

WEBINAARI 29.9.2023

Kuinka rakentaa vahva muutos- ja suorituskulttuuri (englanninkielinen)

Mitä voimme tehdä, HR-johtajina ja johtajina, varmistaaksemme organisaation suorituskyvyn ja houkuttelevan yrityskulttuurin? Webinaari on suunnattu HR-johtajille ja johtajille, jotka haluavat työskennellä muutoskulttuurin ja jatkuvan uudistumisen mahdollistamiseksi. Jaamme tutkimustuloksia ja esimerkkejä erityisen tehokkaista toimintatavoista.

LUE LISÄÄ JA ILMOITTAUDU
"Käytännön muutostyö ei ole pelkkää teoriaa, vaan ennen kaikkea kykyä toteuttaa muutokset arjessa. Tärkeää on ymmärtää kuinka voimme todella juurruttaa käyttäytymisen muutokset ja siten aidosti uudistua." AS3
WEBINAARI 9.11.2023

Arvostava työsuhteen päättäminen

Arvot ja yrityksen toimintakulttuuri ovat koetuksella, kun joudutaan toteuttamaan työsuhteen päättämisiä, joko irtisanomisina tai sopien. HR-ammattilaisena saat webinaaristamme valmiuksia tukea esihenkilöitä irtisanomistilanteissa ja edistää oman organisaatiosi edellytyksiä toimia näissä tilanteissa vastuullisesti.

LUE LISÄÄ JA ILMOITTAUDU
"Hyvin hoidettu irtisanomistilanne edistää irtisanotun siirtymistä eteenpäin uralla ja vaikuttaa myönteisesti jatkavan henkilöstön motivaatioon sekä työnantajakuvaan." AS3

MENNEET TAPAHTUMAT

WEBINAARITALLENNE

Konflikti työyhteisössä mahdollisuutena muutokseen

Webinaarista saat työkaluja konfliktien ennaltaehkäisyyn, ratkaisemiseen sekä niiden hyödyntämiseen muutoksessa. Webinaarissa pohditaan myös, miten luodaan työyhteisöön turvallisuutta ja jäsennetään erityyppisiä konflikteja.

KLIKKAA JA KATSO WEBINAARITALLENNE
"Hyvä konfliktin ratkaisu on todellinen mahdollisuus työyhteisölle. Parhaimmillaan se on uudenlaisen yhdessä tekemisen alku." Hippu Pintilä, AS3
WEBINAARITALLENNE

Työhyvinvointi ei ole vain yksilön asia

Mitä organisaatioissa voidaan tehdä työn sujumisen ja kestävän hyvinvoinnin varmistamiseksi? Tähän teemaan pureuduimme webinaarissamme ’Työhyvinvointi ei ole vain yksilön asia – miten tukea hyvinvointia ylikuumenevassa työelämässä’.

KLIKKAA JA KATSO WEBINAARITALLENNE

Haluatko tietoa tapahtumistamme suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirjeemme ja saat suoraan sähköpostiisi tietoa AS3:n e-kirjoista, tutkimuksista, tapahtumista, kiinnostavimmista blogeista ja uutisista sekä yleistä tietoa työelämän muutoksista ja uudistumisesta - AS3:n 30 vuoden kokemuksella! Lupaamme, että saat meiltä postia korkeintaan 1 krt/kk. Voit myös myöhemmin peruuttaa tilauksesi ja nähdä itsestäsi rekisteröidyt tiedot.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja tietojesi tallentamisen rekisteriimme, käytämme tietojasi vain asiakasviestintään. Jos haluat perua suostumuksesi, ota yhteyttä.