Coaching ja uracoaching Jokainen tarvitsee aikaa ajatella

Tarjoaako työnantajasi sinulle mahdollisuutta pysähtyä oman työsi ja urasi äärelle tarjoamalla sinulle AS3 coachingia tai uracoachingia? Tällä sivulla kerromme sinulle näistä palveluistamme lisää. Tällä sivulla kerromme lisää mitä coaching ja uracoaching konkreettisesti on ja miten voit sen avulla niin ratkaista arjen haasteita kuin suunnitella työuraasi kestävästi pidemmällä tähtäimellä. Olemme AS3:lla vahvasti sitä mieltä että jokainen tarvitsee aikaa ajatella.

 

 

Mitä coaching on?

Coaching on tavoitteellista oman osaamisen kehittämistä ammattitaitoisen, koulutetun coachin kanssa. Käytännössä coachingissa pysähdytään kirkastamaan omaa ajattelua ja siten löytämään uusia ratkaisuja ja toimintatapoja arjen haasteisiin. Sinun ei tarvitse tuntea coachingia etukäteen; coach pitää huolta prosessista. Hän on läsnä, kuuntelee, kysyy, vetää yhteen ja joskus haastaakin sinua, jotta löydät coachingiin tuomaasi haasteeseen sopivat ratkaisut. Coaching on aina luottamuksellista eli sinun ja coachisi väliset keskustelut jäävät teidän kahden välisiksi. AS3 coaching on lisäksi pitkävaikutteista: saat coachingissa itsellesi työkaluja, joita voit hyödyntää jatkossa uusissa tilanteissa omatoimisesti.

Rakenna itsellesi kestävä työura coachingin avulla

Työelämän murros muuttaa vauhdilla työelämää ja työuria, mutta muutos ja murros voivat tarjota sinulle myös mahdollisuuksia. Rakentamalla kestävän työuran urapolkusi voi tarjota sinulle merkityksellisen työn muuttuvissa työ- ja elämäntilanteissa niin lyhyellä kuin pitkälläkin tähtäimellä.

Kestävän työuran perusajatus on rakentaa työn tekeminen ja työura kolmen avainalueen perustalle. Näitä avainalueita pitää tukea, niiden tilannetta tarkastella säännöllisesti ja mahdollisiin ongelmiin pitää puuttua aktiivisesti, jotta työuran kestävyys ja työn merkityksellisyys säilyy. Alueet ovat:

Paras tapa varmistaa oman työuran kestävyys on pysähtyä miettimään oman työn ja työuran tilaa säännöllisesti. Työnantajasi haluaa mahdollistaa sinulle pysähtymistä näiden asioiden äärelle tarjoamalla sinulle AS3 coachingia. Olemme AS3:lla vahvasti sitä mieltä että jokainen tarvitsee aikaa ajatella. Toivomme siten sinun tarttuvan rohkeasti ja avoimin mielin tähän mahdollisuuteen!

 

coachingia käyttäneistä kokee tutkimusten mukaan coachingista olleen heille hyötyä.

”Olen päässyt tutkimaan omia käyttäytymistapojani, ja asioita, jotka leimaavat omaa ajatusmaailmaani. Olen huomannut asioita, jotka jarruttavat itseäni ja omaa hyvinvointiani.” AS3 coachattava

AS3 coachin tuki saatavilla kun tarvitset sitä eniten - coachingin teemoja

AS3 coach ohjaa sinua coaching prosessissa, mutta sinä päätät mihin teemaan coachingissa haluat pureutua ja löytää ratkaisun. Seuraavassa on esiteltynä yleisimpiä coachingissa käsiteltyjä teemoja jotka auttavat sinua pohtimaan, mitä itse haluaisit omassa coachingissasi käsitellä. 

Coaching - tehokas ja käytännönläheinen tapa kehittää itseä ja omaa osaamista

Tällä videolla AS3 Partner & Coach Henna Tomperi kertoo tarkemmin mistä coachigista on kyse ja millaisissa tilanteissa siitä on erityisesti hyötyä. Videon kesto 2:23 min.

Konkreettisia esimerkkejä coaching kokemuksista

Tällä videolla AS3 Partner & Coach Henna Tomperi konkretisoi coachingin muutaman esimerkkicoachingin avulla. Videon kesto 2:44 min.

Coaching urasuunnittelun ja urapohdintojen tukena

Katso lyhyt video jossa AS3 Coach Mirka Fagerholm kertoo tarkemmin miten voit hyödyntää coachingia urapohdinnoissa. Videon kesto 1:59 min.

Keitä ovat AS3 coachit?

Tällä videolla AS3 Partner & Coach Hanna Suoranta kertoo AS3 coacheista ja coachingin laadunvarmistamisesta sekä eettisyydestä. Videon kesto 1:57 min.

AS3 coaching ohjelmaan osallistuneista oli erittäin tyytyväisiä tai tyytyväisiä valmennukseensa (2022-2023).

LEVELUP ALUSTA - COACH ON AINA MUKANASI

AS3 coachingissa tukenasi on LevelUP verkkoalusta, joka tuo henkilökohtaisen kehittymisesi intensiivisesti arkeen mukaan. LevelUP alustan avulla:

  • Voit työskennellä jatkuvasti arjessa saavuttaaksesi kehittymistavoitteesi. Oma henkilökohtainen valmentajasi on tavoitettavissa LevelUp sovelluksen kautta.
  • Aika- ja paikkariippumaton coaching mahdollistaa asioiden käsittelyn nopeasti, jolloin asia ei unohdu ja tuki on saatavilla. Myös asioihin on mahdollista pureutua syvemmin nopeasti.
  • Voit myös pyytää välitöntä palautetta, joka on sidottu tiettyyn tilanteeseen, esimerkiksi tiimikokouksen jälkeen tiimiläisiltäsi.
  • Kirjallinen coaching, harjoitukset ja valmennuksen teemoihin liittyvät artikkelit ja videot syventävät pohdintaasi.
  • Alusta auttaa reflektoimaan omaa oppimistasi ja seuraamaan tavoitteidesi saavuttamista ja sen kautta näkemään oman kehittymisesi ja suuntaamaan ponnistelujasi.