IRTISANOMISTILANTEET Arvostava irtisanominen - kaikille osapuolille

Uudelleenjärjestelyt ovat organisaatioissa arkipäivää - mutta ne voi toteuttaa arvostavasti. Tarjoamme erilaajuisia yksilöllisiä ura- ja työnhakuvalmennuksia irtisanotuille ja ryhmävalmennuksia tueksi esihenkilöille irtisanomistilanteiden ja muutosprosessien läpiviennissä sekä jatkavalle henkilöstölle uuteen suuntautumisessa.

LATAA E-KIRJAMME

Irtisanomiset - Näin hoidat ne arvostavasti

Irtisanotuksi tuleminen vaikuttaa syvästi irtisanottavaan. Se on kova paikka myös esihenkilölle. Kokosimme ohjeet, miten hoitaa irtisanomistilanteet arvostavasti.

LATAA ILMAINEN E-KIRJA
WEBINAARI 9.11.2023

Arvostava työsuhteen päättäminen

Arvot ja yrityksen toimintakulttuuri ovat koetuksella, kun joudutaan toteuttamaan työsuhteen päättämisiä, joko irtisanomisina tai sopien. HR-ammattilaisena saat webinaaristamme valmiuksia tukea esihenkilöitä irtisanomistilanteissa ja edistää oman organisaatiosi edellytyksiä toimia näissä tilanteissa vastuullisesti.

LUE LISÄÄ JA ILMOITTAUDU
"Hyvin hoidettu irtisanomistilanne edistää irtisanotun siirtymistä eteenpäin uralla ja vaikuttaa myönteisesti jatkavan henkilöstön motivaatioon sekä työnantajakuvaan." AS3
MUUTOSTURVA

Irtisanottujen muutosturva: Miten se vaikuttaa organisaatioosi?

Osana vuoden 2017 kilpailukykysopimusta parannettiin työntekijöiden muutosturvaa. Tämä toi työnantajille velvoitteen tarjota irtisanotuille työntekijöille työllistymistä edistävää valmennusta tai koulutusta.

LUE LISÄÄ MUUTOSTURVASTA
ASIAKKAAN KOKEMUS

"Kumppani kuin yhtä samaa yritystä"

Irtisanotuille haluttiin varmistaa lakisääteinen muutosturvavalmennus tueksi tilanteessa ja valmistautumisessa seuraavaan ura-askeleeseen.

TALLINK SILJA MUUTOSTURVAVALMENNUS

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

Olemme mielellämme tukenasi muutostilanteessa, jätä meille yhteydenottopyyntö niin palaamme sinulle mahdollisimman pian.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja tietojesi tallentamisen rekisteriimme. Käytämme tietojasi vain asiakasviestintään. Jos haluat perua suostumuksesi, ota yhteyttä.