Autamme ymmärtämään, kohtaamaan ja hallitsemaan muutoksia Luomme murrosmenestystä muuttuvassa työelämässä

Keitä olemme?

Olemme muutoksen ja uudistumisen vahvoja valmennusammattilaisia. Huippuosaajia, kun organisaatio tai yksilö kohtaa muutoksen tai tarvitsee tukea irtisanomistilanteissa. Tehokkaita tekijöitä, kun henkilöstö, esihenkilöt tai johto kaipaavat uudistumista.

Visiomme

Haluamme työllämme edistää sitä, että yhä useammalla on mielekäs työ, ja että yksilöt, organisaatiot ja yhteiskunnat menestyvät työelämän murroksessa ja muutoksissa.

 

Mitä teemme?

Luomme pitkäaikaista arvoa asiakkaillemme. Aina yksilöä kunnioittaen ja liiketoimintalähtöisesti. Palvelemme niin henkilöstöä, asiantuntijoita, esihenkilöitä kuin ylintä johtoa.

Missiomme

Haluamme työllämme tukea sitä, että käsillä olevassa työelämän murroksessa mahdollisimman moni osallistuu työelämään, mahdollisimman harva putoaa siitä pois ja jokainen voi onnistua työssään.

Tapamme toimia

Tiedämme kokemuksesta, että jokainen valmennus- ja muutostilanne on ainutlaatuinen. Siksi räätälöimme palvelumme asiakkaan ja yksittäisen valmennettavan tarpeisiin.

Arvomme - Pitkäaikaista tulosta, yksilöä arvostaen

Arvostava: Korostamme rehellisyyttä, empaattisuutta, kunnioitusta toisia kohtaan sekä kykyä keskustelevaan yhteystyöhön niin asiakkaiden kuin muidenkin sidosryhmiemme kanssa.
Liiketoimintalähtöinen: Autamme ammattitaidolla asiakkaitamme, yhteistyökumppaneitamme ja yksittäisiä ihmisiä tuloksellisesti ja käytännönläheisesti.
Pitkävaikutteinen: Toimintamme rakentuu pitkäaikaisiin kumppanuuksiin ja tarjoamamme ratkaisut ovat pitkävaikutteisia ja kestäviä kaikkien osapuolten kannalta.

Mikä takaa laatumme?

Laatumme on yhtä kuin valmennuskonseptimme ja valmentajiemme ammattitaito. Valmennuskonseptimme perustuu vahvaan teoreettiseen tietoon. Keskeisin teoreettinen pohjamme on sisäisten muutosprosessien konsepti. Kun ymmärrämme, mitä koemme merkittävien muutosten aikana, muutosta on helpompi käsitellä ja mennä sen läpi onnistuneesti. Valmentajamme puolestaan suorittavat AS3 Akatemian oman sertifioinnin ja tuemme heitä koko AS3 uran aikana oman ammattitaidon kehittämisessä. 

Lue lisää AS3 Akatemiasta ja yliopistoyhteistyöstä
30000

Olemme palvelleet Pohjoismaissa jo 35 vuotta ja joka vuosi kohtaamme noin 30 000 valmennettavaa.

Kannamme vastuumme myös osana yhteiskuntaa

Toimintaamme on 35 vuotta ohjannut vahvasti kunnioitus toista ihmistä ja ympäristöä kohtaan. AS3 on sitoutunut noudattamaan YK:n Global Compactin periaatteita, joissa otetaan kantaa ihmisoikeuksiin, työelämän periaatteisiin sekä ympäristöön ja korruption vastaisen toimintaan. Nämä periaatteet ovat keskeinen osa arvojamme.

Global Compact ja AS3