ura- ja työnHAKUVALMENNUKSET Tuki seuraavaan ura-askeleeseen

Onko työnantajasi tarjonnut sinulle AS3:n ura- ja työnhaunvalmennusta (kutsutaan myös termeillä uravalmennus, outplacement, uudelleensijoittumisvalmennus ja muutosturvavalmennus) tai valmennus on yksi vaihtoehdoistasi? Näillä sivuilla kerromme sinulle mitä AS3 ura- ja työnhakuvalmennus tarjoaa sinulle matkallasi seuraavaan ura-askeleeseen. 

Henkilökohtainen ura- ja työnhaunvalmennus räätälöidään sinun tilanteesi ja tarpeittesi mukaan. Valmentajasi toimii kannustajana, tukena ja vauhdittajana muutostilanteessasi. Hän auttaa sinua kirkastamaan tavoitteesi ja tukee niissä käytännön toimissa, joilla ne saavutat. Uratavoitteesi voi olla nopea työllistyminen saman alan töihin, alan vaihtaminen, yrittäjyys tai opiskelu. Voit olla konkari, joka haluaa ottaa merkityksellisen askeleen ennen eläkevuosia tai ehkä et vielä tiedä, mitä haluat seuraavaksi.

Valmennusprosessi sisältää aina henkilökohtaiset tapaamiset valmentajasi kanssa kasvokkain tai virtuaalisesti. Koko valmennusmatkan sinulla on käytössä digitaalinen valmennusalustamme, jonka laajan sisällön ja tietopakettien avulla opit lisää työnhausta ja työmarkkinoista, pääset harjoittelemaan työnhaun taitojasi ja pystyt myös luomaan itsellesi toimivan cv:n helppokäyttöisellä työkalulla. Suureen osaan valmennuksista kuuluu LinkedIn Learning -lisenssi, jonka kautta pääset hyödyntämään yli 16 000:n verkkokurssin materiaalia. Useimpiin ohjelmiimme sisältyvät myös tapaamiset erityisasiantuntijan kanssa eri työnhaun teemoista kuten CV:n rakentamisesta tai LinkedIn profiilin muotoilemisesta. Kun valmennus päättyy, voit vielä usean kuukauden ajan hyödyntää valmennusalustaa ja sen sisältöjä.

Tarkemmat tiedot valmennusohjelmasi sisällöstä saat omalta valmentajaltasi ohjelman alkaessa.

Mitä voit odottaa AS3 uravalmennukselta?

Valmennuspolkusi räätälöidään aina sinun tilanteesi ja toiveidesi pohjalta, yhdessä oman valmentajasi kanssa. Tässä videossa on kuvattu uravalmennustemme yleisiä elementtejä. Videon kesto 2:07m.

VALMENNETTAVAN TARINA

"Pysähtyminen osaamisen äärelle"

Oman osaamisen äärelle pysähtyminen on auttanut Minna Korhosta löytämään itsensä uudelleen sekä arvostamaan työuraansa ja osaamistaan.

LUE MINNAN VALMENNUSTARINA
"Matkan varrella valmennus kannattelikin minua tilanteessani monessa kohtaa. Olen tästä mahdollisuudesta osallistua valmennukseen kiitollinen edelliselle työnantajalleni. On todella tärkeää, ettei tällaisessa tilanteessa jää yksin." AS3 ura- ja työnhakuvalmennettava Minna Korhonen
VALMENNETTAVAN TARINA

Työnhaun dokumentit kuntoon

Uusia näkökulmia CV:n ja LinkedIn profiilin päivittämiseen sekä apua oman osaamisen sanoittamiseen.

LUE VALMENNETTAVAN TARINA
"Tärkeintä on aloittaa jostakin, edes pienestä asiasta. Se on itselle henkisen kynnyksen ylittämistä ja myöntämistä, että on tehtävä itse tilanteelle jotakin ja aloitettava työn hakeminen." AS3 ura- ja työnhakuvalmennettava

valmennettavistamme oli erittäin tyytyväisiä tai tyytyväisiä ura- ja työnhakuvalmennukseensa (2023).

”Valmennustapaamiset osuivat aina oikeaan aikaan. Koen että valmennusprosessini on ollut minulle todellinen ”learning curve”: Aloitimme, kun itsetuntoni oli pohjalukemissa. Siitä se lähti askel kerrallaan itsensä uskomisen kautta ja ”anna palaa” asenteella eteenpäin!” AS3 ura- ja työnhakuvalmennettava

valmennettavistamme oli erittäin tyytyväisiä tai tyytyväisiä valmentajansa sitoutumiseen valmennettavaan ja hänen tilanteeseensa (2023).

Tutustu valmentajiimme

AS3 valmennuksessa saat henkilökohtaisen valmentajan, joka on tukenasi koko valmennusohjelman ajan. Hän auttaa sinua urapohdinnassasi ja sparraa ja kannustaa työnhaussasi. Tarpeesi ja tavoitteesi huomioiden. Käydyt keskustelut valmentajasi kanssa ovat aina luottamuksellisia.

Valmentajiemme tausta on erilaisista työtehtävistä ja toimialoilta, mutta yhteistä on, että kaikilla heillä on valmennusosaamisen lisäksi kokemusta esihenkilö- ja/tai HR-töistä sekä muiden opintojen lisäksi yleensä sertifioitu coaching- ja/tai työnohjaaja koulutus. Lisäksi heitä yhdistää vahva kiinnostus ihmisiin ja aito halu auttaa.

Tutustu valmentajiimme

Haluatko kurkata, miltä meillä näyttää?

Valmennusprosessi sisältää aina henkilökohtaiset tapaamiset valmentajasi kanssa kasvokkain tai virtuaalisesti. Kasvokkain tapaamisia varten meillä on omat valmennustilat Espoossa, Kuopiossa, Lahdessa, Turussa ja Tampereella. Haluatko kurkata, miltä valmennustilamme näyttävät? 

Valmennustilamme

Heräsikö sinulle kysymyksiä valmennuksestamme?

Ole yhteydessä, vastaamme mielellämme! Voit jättää meille yhteydenottopyynnön tai voit soittaa meille numeroon +358 29 007 4550 (ma-pe klo 8:00-16:00).

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojakäytäntömme.