MATERIAALIKIRJASTo Lataa itsellesi ilmaisia materiaalejamme

Materiaalikirjastostamme löydät maksuttomat materiaalimme: Webinaaritallenteet, e-kirjat, työkalut ja raportit. Pyrimme tuottamaan kaikki materiaalimme käytännönläheisesti, niin että saat niistä heti eväitä omaan työhösi. Valitse alta itsellesi kiinnostavimmat materiaalit, täydennämme valikoimaa säännöllisesti ja vinkkaamme uusista materiaaleista LinkedInissä - ota siis meidät seurantaan!

E-KIRJA

Johtajan uratsekki - Urasuunnittelun neljä askelta

Oletko koskaan miettinyt, mitä tarvitsisit päästäksesi urallasi haluamaasi suuntaan? Pysähdy oman työurasi avainkysymysten äärelle e-kirjamme avustuksella.

KLIKKAA JA LATAA e-kirja
"Parhaiten menestyvät ne johtajat, joilla on selkeä ja totuudenmukainen käsitys omista vahvuuksistaan ja kehitysalueistaan – ja jotka ymmärtävät, kuinka käyttää vahvuuksia koko organisaation hyväksi." -
E-KIRJA

Irtisanomiset - Näin hoidat ne arvostavasti

Irtisanotuksi tuleminen vaikuttaa syvästi irtisanottavaan. Se on kova paikka myös esihenkilölle. Kokosimme ohjeet, miten hoitaa irtisanomistilanteet arvostavasti.

KLIKKAA JA LATAA E-KIRJA
E-KIRJA

Tuloksia coachingilla

Tuloksia coachingilla e-kirja on kattava paketti siitä mitä coaching konkreettisesti on ja miksi ja milloin coachingia kannattaa hyödyntää.

Klikkaa ja LAtaa e-kirja
RAPORTTI JA TYÖKALUT

Vastuullinen ihmisten johtaminen

Raportissa käymme läpi Vastuullinen ihmisten johtaminen -kyselymme tulokset ja tulosten perusteella rakentamaamme Vastuullisen ihmisten johtamisen kypsyysmallin. Työkalut on apunasi oman organisaation kypsyyden mietintään ja oman työuran kestävyyden pohdintaan.

Klikkaa ja lataa raportti sekä työkalu
TYÖKALU

Sujuvan työn ja hyvinvoinnin pyörän

Työkalu toimii hyvänä tarkistuslistana ja keskustelun pohjana, kun halutaan kehittää työyhteisön, tiimin tai yksilön työhyvinvointia.

KLIKKAA JA LATAA TYÖKALU
WEBINAARITALLENNE

Työhyvinvointi ei ole vain yksilön asia

Mitä organisaatioissa voidaan tehdä työn sujumisen ja kestävän hyvinvoinnin varmistamiseksi? Tähän teemaan pureuduimme webinaarissamme ’Työhyvinvointi ei ole vain yksilön asia – miten tukea hyvinvointia ylikuumenevassa työelämässä’.

KLIKKAA JA KATSO WEBINAARITALLENNE
WEBINAARITALLENNE

Konflikti työyhteisössä mahdollisuutena muutokseen

Webinaarista saat työkaluja konfliktien ennaltaehkäisyyn, ratkaisemiseen sekä niiden hyödyntämiseen muutoksessa. Webinaarissa pohditaan myös, miten luodaan työyhteisöön turvallisuutta ja jäsennetään erityyppisiä konflikteja.

KLIKKAA JA KATSO WEBINAARITALLENNE

Konflikti työyhteisössä mahdollisuutena muutokseen -webinaarin palautteeseen vastanneista koki webinaarin hyödylliseksi tai erittäin hyödylliseksi.

WEBINAARITALLENNE

Urajumista eteenpäin

Suomessa on arvioitu, että jopa 40 % työvoimasta kokee jumahtaneensa urallaan. Webinaarista saat vinkkejä, miten urajumia voidaan ehkäistä tai ratkaista yksilön ja organisaation näkökulmasta. Samalla pohditaan, miten rakennetaan kestävä työura.

KLIKKAA JA KATSO WEBINAARITALLENNE
Urajumilla tarkoitetaan tilannetta, jossa ihminen on pitkään ollut tyytymätön työhönsä, eikä näe reittiä ulos. Suomessa on arvioitu, että jopa 40% työvoimasta kokee jumahtaneensa urallaan. Hippu Pintilä, AS3, Urajumista eteenpäin -webinaarin asiantuntija