Sujuva työarki luo pohjan sekä työhyvinvoinnille että tuottavuudelle. Työ sujuu silloin, kun saamme tehdä merkityksellistä työtä, johon meillä on sopivassa määrin osaamista, meitä arvostetaan, tuetaan ja työnteon edellytykset ovat kunnossa.

Tukeaksemme organisaatioita tämän kokonaisuuden hahmottamisessa olemme rakentaneet käytännöllisen työkalun ’Sujuvan työn ja hyvinvoinnin pyörän’, joka yhdistää tärkeimmät työhyvinvoinnin taustalla vaikuttavat yksilötason ja työyhteisötason tekijät.

Työkalu toimii hyvänä tarkistuslistana ja keskustelun pohjana, kun halutaan kehittää työyhteisön, tiimin tai yksilön työhyvinvointia. ’Sujuvan työn ja hyvinvoinnin pyörä’ pohjaa sekä tutkittuun tietoon että pitkään kokemukseemme työyhteisöjen ja johtamisen kehittämisestä.

Lataa työkalu Sujuvan työn ja hyvinvoinnin pyörä

Täydentämällä tämän lomakkeen saat työkirjan itsellesi heti lomakkeen lähettämisen jälkeen. Voit halutessasi liittyä samalla myös uutiskirjeidemme postituslistalle.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja tietojesi tallentamisen rekisteriimme. Käytämme tietojasi vain asiakasviestintään. Jos haluat perua suostumuksesi, ota yhteyttä.