Työelämän ylikuumeneminen ja työn kognitiivisen kuormittavuuden kasvu haastavat organisaatioita miettimään, miten varmistaa henkilöstön jaksaminen ja hyvinvointi. Monissa organisaatioissa onkin jo herätty siihen, että yksilöiden ponnistelu ei riitä, jos työ kuormittaa mieltä liikaa. Mitä sitten organisaatioissa voidaan tehdä työn sujumisen ja kestävän hyvinvoinnin varmistamiseksi? 

Tähän teemaan pureuduimme webinaarissamme ’Työhyvinvointi ei ole vain yksilön asia – miten tukea hyvinvointia ylikuumenevassa työelämässä’. Webinaarissa käytiin läpi työkalu ’Sujuvan työn ja hyvinvoinnin pyörä’ jota voi käyttää apuna arvioidessa oman organisaation hyvinvointia ja sujuvaa työarkea ylläpitäviä tekijöitä. Lisäksi tilaisuudessa kuultiin konkreettinen case-esimerkki kuinka Tietoevryllä ollaan tuettu globaalin asiantuntijatiimin hyvinvointia nopeatempoisessa ja vaativassa ympäristössä IT-alalla. Tilaisuuden puheenvuorot:

 

SUJUVAN TYÖN JA HYVINVOINNIN TUKEMINEN YLIKUUMENEVASSA TYÖELÄMÄSSÄ

Mirka Fagerholm, Senior Coach, AS3 Finland

 

GLOBAALIN ASIANTUNTIJATIIMIN HYVINVOINNIN TUKEMINEN IT-ALALLA

Kuisma Sillanpää, Head of Modernization Advisory, Tietoevry Transform

Katso tallenne täydentämällä ensin yhteystietosi

Pääset katsomaan tallenteen heti lomakkeen lähettämisen jälkeen.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja tietojesi tallentamisen rekisteriimme, Käytämme tietojasi vain asiakasviestintään. Jos haluat perua suostumuksesi, ota yhteyttä.