Konfliktit ovat normaaleja ja niitä syntyy, kun ihmisten välillä on vuorovaikutusta. Miksi sitten yritämme välttää niitä tai näemme ne merkkinä huonosta työyhteisöstä? Työpaikalla ristiriitoja ja ongelmia syntyy silloin, kun koemme, että omat tavoitteet, arvot tai mielipiteet tulevat haastetuksi tai ovat erilaisia kuin muiden. Ristiriita tuo esiin työyhteisön valmiudet kehittyä ja ratkoa muuttuvia tilanteita. Turvallisessa työyhteisössä ristiriita uskalletaan nostaa esiin ja se osataan käsitellä sekä muuttaa toimintaa entistä paremmaksi.

Näihin haasteisiin ja mahdollisuuksiin pureuduttiin webinaarissamme ’Konflikti työyhteisössä mahdollisuutena muutokseen’, josta sai työkaluja konfliktien ennaltaehkäisyyn, ratkaisemiseen sekä niiden hyödyntämiseen muutoksessa. Tilaisuudessa pohdittiin myös, miten luodaan työyhteisöön turvallisuutta ja jäsennetään erityyppisiä konflikteja. 

WEBINAARIN ASIANTUNTIJA:

Hippu Pintilä
Psykologi, psykoterapeutti ja työnohjaaja

AS3:n Senior coach Hippu Pintilä on koulutukseltaan psykologi, psykoterapeutti ja työnohjaaja sekä toiminut pitkään vaativissa henkilöstöjohtamisen ja kehittämisen tehtävissä erilaisissa työyhteisöissä. Hän on ollut rakentamassa työyhteisöjä ja johtamista muutoksessa sekä luomassa innovatiivista työkulttuuria.

Hipun kanssa webinaarissa keskustelee AS3:n Senior coach Mirka Fagerholm.

webinaarin palautteeseen vastanneista koki webinaarin hyödylliseksi tai erittäin hyödylliseksi.

"Hyvä konfliktin ratkaisu on todellinen mahdollisuus työyhteisölle. Parhaimmillaan se on uudenlaisen yhdessä tekemisen alku." Hippu Pintilä, AS3

Katso tallenne täydentämällä ensin yhteystietosi

Pääset katsomaan tallenteen heti lomakkeen lähettämisen jälkeen.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja tietojesi tallentamisen rekisteriimme, Käytämme tietojasi vain asiakasviestintään. Jos haluat perua suostumuksesi, ota yhteyttä.