Urajumilla tarkoitetaan tilannetta, jossa ihminen on pitkään ollut tyytymätön työhönsä, eikä näe reittiä ulos. Tilanteessa ihminen kokee olevansa väärässä työssä tai väärällä alalla. 

Suomessa on arvioitu, että jopa 40% työvoimasta kokee jumahtaneensa urallaan. Urajumi on yhteydessä mm. väsymykseen, sairauspoissaoloihin, heikentyneeseen terveydentilaan ja masennukseen, joten kyseessä on merkittävä asia yhteiskunnallisestikin. Organisaation näkökulmasta se tarkoittaa, että työpaikalla näkyy tyytymättömyyttä, työn suorittamista rimaa hipoen tai työpaikalla oloa, mutta mieli on muualla.

Tähän teemaan pureuduttiin henkilöstöalan ammattilaisille ja esihenkilöille suunnatussa webinaarissamme´Urajumista eteenpäin´, josta sai vinkkejä miten urajumia voidaan ehkäistä tai ratkaista yksilön ja organisaation näkökulmasta. Tilaisuudessa pohdittiin myös, miten rakennetaan kestävä työura.

Webinaarin asiantuntijat

Hippu Pintilä
Psykologi, psykoterapeutti ja työnohjaaja
AS3:n Senior Coach Hippu Pintilä on toiminut pitkään vaativissa henkilöstöjohtamisen ja kehittämisen tehtävissä erilaisissa työyhteisöissä. Hän on ollut rakentamassa työyhteisöjä ja johtamista muutoksessa sekä luomassa innovatiivista työkulttuuria.

Mirka Fagerholm
Sosiaalipsykologi, coach ja uravalmentaja
AS3:n Senior Coach Mirka Fagerholmin erityisosaamista ovat työuraan ja työhyvinvointiin liittyvät teemat. Työssään Mirka auttaa valmennettavia rakentamaan kestävää työuraa sekä omannäköistä, hyvää ja merkityksellistä elämää. Mirkan tausta on henkilöstöjohtamisen saralta ja hän opiskelee parhaillaan kognitiiviseksi lyhytterapeutiksi.

Katso tallenne täydentämällä ensin yhteystietosi

Pääset katsomaan tallenteen heti lomakkeen lähettämisen jälkeen.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja tietojesi tallentamisen rekisteriimme. Käytämme tietojasi vain asiakasviestintään. Jos haluat perua suostumuksesi, ota yhteyttä.