URA- JA TYÖNHAKUVALMENNUKSET Uudelle uralle tai opiskelijaksi

Irtisanomisen jälkeinen aika on myös mahdollisuus lähteä toteuttamaan niitä toiveita ja ajatuksia, jotka ovat kenties olleet mielessäsi jo aiemman työsuhteen aikana. Valmennusprosessi on myös mahdollisuus astua rohkeasti eteenpäin täysin uudelle uralle, olemassa olevaa osaamista hyödyntäen.

Silloin lähdemme liikkeelle siitä, mikä on sinun toiveesi muutoksesta. Haluatko lähteä asiantuntijan roolista esihenkilöksi vai kaipaatko toimistotyön parista käytännön tekijäksi? Oletko huomannut jonkun osa-alueen työssäsi, jota erityisen mielelläsi ja osaavasti teet? Mietitkö opiskelua tai onko haaveissasi työ maailmalla? Mitä vahvuuttasi olet kenties jättänyt käyttämättä ja nyt on sen aika?

Me kartoitamme yhdessä vaihtoehtoja, käymme läpi osaamistasi ja uuteen uraan liittyvää sisäistä motivaatiotasi. Mitä on se, mitä todella haluat? Mihin osaamisesi taipuu? Mitä täydennystä ehkä tarvitset, jotta voit ottaa loikan uuteen?

Pohdinnoissasi auttaa henkilökohtainen valmentajasi ja valmennusalustamme runsas tietopankki sekä harjoitukset. Useimpiin valmennuksiimme kuuluu lisäksi LinkedIn Learning -lisenssi ja sen yli 16 000 verkkokurssia osaamisen täydentämistä varten.

"Kaksi kuukautta irtisanomisen jälkeen löysin työpaikan, jossa yhdistyvät sekä vahvuuteni että mahdollisuus toteuttaa työn ohella intohimoani mindfulness-ohjausta." AS3 ura- ja työnhakuvalmennettava
VALMENNETTAVAN TARINA

"Uskallan nyt luottaa arvoihini ja noudattaa niitä"

Valmennuksen aikana valmennettava teki oivalluksen, jonka johdosta hän pystyy nyt yhdistämään työn ja intohimonsa.

LUE VALMENNETTAVAN KOKEMUKSESTA

Uusi ammatti

Oletko lähtenyt muutostilanteessa pohtimaan uudelleen ammatinvalintaasi? Houkuttaisiko kouluttautua uuteen? Koetko, että erilainen ammatti voisi tukea enemmän hyvinvointiasi? Haluatko kokea aikuisena uuden oppimisen riemun?

Nykyinen työelämä koostuu useammasta uravaiheesta ja merkittävä osa meistä opiskelee nopeasti muuttuvassa työelämässä tavalla tai toisella useamman ammatin työuran aikana.

Onnistuneen ammatinvalinnan taustalla on kyky pysähtyä hetkeksi pohtimaan omaa taustaa, kiinnostuksen kohteita, työmarkkinoita ja omia tavoitteita.

Valmentajan tuella pääset eteenpäin pohdinnoissasi, saat tietoa erilaisista kouluttautumispoluista- ja vaihtoehdoista sekä pääset tarkistelemaan, onko ammatinvaihto sinun juttusi.