AS3:lla ON ALOITTANUT uusia valmentajia Valmennamme nyt myös Jyväskylässä

Iloksemme voimme kertoa, että olemme saaneet vahvistusta Jyväskylän seudulle, kun kokenut HR ammattilainen Pia Lehtonen on aloittanut alueella coachina.

”Pystymme tarjoamaan nyt myös Jyväskylän seudulla paikallisen valmentajan ammattitaitoa ja kasvotusten tapahtuvaa valmennusta. Lisäksi Espoossa ja Tampereella valmentajakuntamme monipuolistuu entisestään. Molemmille paikkakunnille olemme saaneet joukkoomme vahvan valmennustaustan omaavat ammattilaiset, kun Tampereella on aloittanut Hippu Pintilä ja Espoossa Millie Ahlskog. Samalla olemme saaneet lisävahvistusta toisen kotimaisen kielen valmennukseen” kertoo AS3 partneri Leena Airola.

Lämpimästi tervetuloa AS3:lle Pia, Hippu ja Millie!

Valmennamme nyt Espoossa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Lahdessa, Oulussa, Tampereella ja Turussa, ja valmentajaverkostomme kattaa koko maan.

TUTUSTU AS3 VALMENTAJIIN

Haluatko kuulla meistä lisää?

Ole yhteydessä, niin autamme löytämään oikean valmennusratkaisun juuri sinulle ja organisaatiollesi.

AS3 Finland Oy tukenasi muutoksissa

Meillä on 30 vuoden kokemus ihmisten ja organisaatioiden tukemisesta muutosprosesseissa. Palveluihimme kuuluu mm. outplacement- eli uudelleensijoittumisvalmennus, uracoaching sekä coaching sekä erilaisia muutosjohtamisen ja muutosten valmennuksia esimiehille ja henkilöstölle.
LUE LISÄÄ PALVELUISTAMME