Ura- ja työnhakuvalmennukset Uravalmennukset uudelle aikakaudelle - Tekoälyavusteinen valmentajamme Iris vauhdittamaan urapohdintoja ja työnhakua!

Yksilöllinen kohtaaminen ja kanssakulkijuus ovat vahvasti valmennustemme ytimessä. Uskomme, että perinteinen ihmisten välisen kanssakäymisen arvo korostuu entisestään, mutta sen rinnalla voimme merkittävästi nopeuttaa, keventää ja laajentaa valmennettaviemme mahdollisuuksia saavuttaa tavoitteensa aivan uudella tasolla tarttumalla kiinni teknologian tuomiin mahdollisuuksiin.

Olemme siten panostaneet jo pidemmän aikaa digitaalisten työkalujen kehittämiseen osana digitaalista AS3 Urapalvelua. Nyt olemme ottaneet seuraavan suuren harppauksen, kun tekoälyavusteinen valmentajamme Iris on aloittanut työnsä uravalmennettaviemme tukena!

Iris on kumppani, joka auttaa uuden ura-askeleen edessä olevia esimerkiksi laatimaan kohdennetun työhakemuksen, valmistautumaan työhaastatteluun tai vaikka laajentamaan verkostoa LinkedInia hyödyntäen. Iris perustuu samoihin tekoälymalleihin kuin ChatGPT. Vuoropuhelu Iriksen kanssa on turvallista, keskusteluita ei käytetä tekoälymallien koulutuksessa. Iris on myös tavoitettavissa 24/7, mikä mahdollistaa sparrailun ajasta ja paikasta riippumatta.

Muitakin uudistuksia on tulossa: Pian lanseerattava Job Match tulee yhdistämään valmennettavat suoraan heidän työkokemustaan ja uratavoitteitaan vastaaviin avoimiin työpaikkoihin. Jo olemassa oleva CV- ja työhakemustyökalu puolestaan mahdollistaa työnhaun dokumenttien luomisen parilla klikkauksella!

Ole kuulolla, kerromme jatkossa uudistuksistamme lisää!

Tutustu valmentajiimme

Iriksen ohella meillä työskentelee noin 30 kokenutta valmentajaa, joilla on vahva kiinnostus ihmisistä ja aito halu auttaa! He ovat valmennettavan tukena koko valmennusohjelman ajan auttaen urapohdinnoissa sekä sparraa ja kannustaa työnhaussa. Valmennettavan tarpeet ja tavoitteet huomioiden. 

Tutustu valmentajiimme