AS3 tiimi on saanut lisävahvistusta Tervetuloa, Mirka!

Kokenut HR-ammattilainen ja coach Mirka Fagerholm aloitti AS3:lla elokuun alussa.

Mirka on kokenut henkilöstöalan ammattilainen, joka on työskennellyt viimeiset 15 vuotta henkilöstöasioiden, johtamisen kehittämisen sekä rekrytoinnin parissa kansainvälisissä organisaatioissa mm. teollisuuden, konsultoinnin sekä terveydenhuollon toimialoilla. Business Coachiksi Mirka opiskeli vuonna 2014 ja tämä oli käänteentekevä koulutus hänen urallaan.

”Näin omin silmin, miten vaikuttava menetelmä coaching on, ja miten valmentavalla otteella on mahdollista saada aikaan pysyvää muutosta. Kiinnostuin valmentavasta johtamisesta sekä coaching kulttuurin rakentamisesta. Myös oma toimintani esimiehenä muuttui valmentavaan suuntaan.”

AS3:lla Mirka keskittyy valmentamisen lisäksi Outplacement-konseptin eli uudelleensijoittumisvalmennusten kehittämiseen.

”Työmarkkinoiden murroksen myötä ja työhaun kanavien moninaistuessa yksilön vastuu oman työmarkkina-arvon ylläpitämisestä korostuu. Jokaisen meistä on pidettävä huolta oman osaamisen kehittämisestä ja tulevaisuudessa yhä aktiivisemmin myös myytävä omaa osaamistaan yhdelle tai useammalle työnantajalle. Vastuulliset työnantajat tarjoavat henkilöstölleen irtisanomistilanteissa aidosti vaikuttavaa uudelleensijoittumisvalmennusta, joka auttaa kirkastamaan, mitä henkilö osaa, mitä haluaa tehdä tulevaisuudessa sekä miten sinne voi päästä.”

”Meillä AS3:lla on tutkimustietoon nojaava ja toimiva outplacement-konsepti, mutta haluamme pysyä ajan hermolla ja kehittää konseptiamme palvelemaan entistäkin paremmin asiakkaidemme muuttuvia tarpeita”.

”Olen ostanut valmennuspalveluita AS3:lta ja vaikuttunut valmentajien ammattitaidon lisäksi siitä, miten yrityksen arvot (yksilön arvostus, liiketoimintalähtöisyys, pitkävaikutteisuus) aidosti näkyvät kaikessa tekemisessä.”

”Omassa työssäni minua inspiroi mahdollisuuksien ja potentiaalinen tekeminen näkyväksi. Se hetki, kun valmennettava oivaltaa uusia mahdollisuuksia, se on korvaamaton.”

Lämpimästi tervetuloa Mirka AS3:lle!

 

MIRKA FAGERHOLM LINKEDIN:ssa