Coaching

Johtajuustutkijat kertovat johdon coachingin tukevan johtajien osaamisen kehittämistä, tuottavuutta, joustavuutta, stressin sietoa sekä työtyytyväisyyttä (Jones et al. 2006). Coaching tarjoaa johtajalle arjen kiireen keskellä usein harvinaisen mahdollisuuden pysähtyä tarkkailemaan omaa tekemistään normaalia laajemmasta näkökulmasta. Toisaalta coachingissa tavoitteena on viedä kaikki oivallukset ja opit suoraan arjen tekemiseen.

Coaching on yksilöllisesti suunniteltu valmennusprosessi, joka koostuu kahdenkeskisistä tapaamisista ammatticoachin kanssa sekä käsiteltyjen asioiden työstämisestä, kokeilemisesta ja harjoittelusta tapaamisten välissä. Meillä AS3:lla johdon coachingia tukee virtuaalinen valmennusalustamme, joka mahdollistaa monipuolisesti resurssien, artikkelien ja tehtävien jakamista sekä yhteydenpitoa coachin ja valmennettavan kesken myös tapaamisten välissä.

Coachingiin tullessa avainteemojen ei tarvitse olla kristallinkirkkaita. Yksi osa coachingia on kirkastaa, mihin on tärkeää keskittyä juuri nyt. Oheinen lista voi auttaa miettimään, olisiko coachingista sinulle apua juuri nyt:

  • Kuinka hyvin oma johtamisesi on linjassa organisaation strategian ja arvojen kanssa? Kuinka hyvin valmennat ja osallistat? Annat palautetta? Hoidat haastavat tilanteet?
  • Kuinka hyvin toimit muutostilanteissa tai epäonnistuessasi? Harvardin yliopistossa tehdyn CEO Genome -hankkeen tulosten mukaan ne johtajat, jotka osaavat sopeuttaa toimintaansa menestyvät lähes 7 kertaa todennäköisemmin.
  • Kuinka hyvin teet yhteistyötä tärkeimpien sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa?
  • Kuinka hyvin johdat itseäsi, omaa jaksamistasi, kehittymistäsi ja työuraasi?

Jos mikään näistä tai jokin muu johtajuuteen liittyvä kysymys herättää tarvetta jatkopohdinnalle, ole yhteydessä. Jutellaan mielellään lisää AS3:n tarjoamista coaching-mahdollisuuksista. Meidät saat kiinni puhelimitse +358 29 007 4550 ja sähköpostilla: info@as3.fi

executive coachattavistamme oli erittäin tyytyväisiä tai tyytyväisiä valmennukseensa (2023).

Coachimme

Kaikilla coacheillamme on vahva kokemus niin työelämän johtamishaasteista kuin johtajien valmentamisesta. Ymmärrämme, että johtamisen kehittämisessä on aina kyse sekä yksittäisen johtajan että koko organisaation onnistumisesta. Ammattilaisina varmistamme, että sertifiointimme ovat kunnossa ja että kehitämme jatkuvasti osaamistamme. Toisaalta kokemustaustamme ja persoonamme ovat erilaisia, koska haluamme tarjota erilaisiin tilanteisiin ja erilaisille ihmisille mahdollisimman sopivan valmentajan.

TUTUSTU JOHDON VALMENTAJIIMME PAREMMIN TÄÄLLÄ