Ura- ja työnhakuvalmennukset Irtisanotulle tuki seuraavaan ura-askeleeseen

Tarjoamme työnsä jättäville ja irtisanotuille valikoiman erilaajuisia ja räätälöityjä ura- ja työnhakuvalmennuksia.

Valmennusten tarkoitus on tukea henkilöä siirtymään eteenpäin ja löytämään seuraava ura-askeleensa. Tämä tarkoittaa niin oman sisäisen muutosprosessin käsittelyä kuin työnhaun tekniikkaa ja työkaluja.

Miksi tarjota valmennusta työsuhteen päättyessä?

  • Tarjoamalla valmennusta organisaatio varmistaa irtisanotun arvostavan kohtelun irtisanomistilanteessa ja huolehtii, ettei irtisanottu jää tilanteessa tyhjän päälle. Valmennuksen tarjoaminen luo myös edellytyksiä yhteistyöhön organisaation ja lähtevän henkilön välillä myös jatkossa.
  • Irtisanottu saa valmennuksessa tavoitteellista tukea muutostilanteen hallintaan, mikä nopeuttaa uuden ura-askeleen löytämistä. Valmennus tukee oman osaamisen ja uratoiveiden tunnistamista sekä auttaa löytämään mielenkiintoisia mahdollisuuksia muuttuneessa työelämässä. Valmennus antaa hyvät valmiudet ja työkaluja työnhakuun ja verkostoitumiseen päästäkseen omaan uratavoitteeseensa (työnhaun tekniikka, kanavat, materiaalit).

Ura- ja työnhaunvalmennus käytännössä

AS3:lla valmennuskokonaisuudet räätälöidään vastaamaan valmennettavan yksilöllisiä tarpeita. Tyypillisesti valmennukseen kuuluu:

  1. Henkilökohtainen valmentaja, joka sparraa valmennettavan koko prosessin läpi, keskittyen hänelle tärkeimpiin aiheisiin. Kaikilla valmentajillamme on pitkä kokemus liike-elämästä, joko esihenkilöroolissa ja/tai HR:ssä. Valmentajamme sertifioidaan omassa AS3 Akatemiassamme.
  2. AS3 Portaali eli digitaalinen tietopankki, oppimisympäristö ja oman valmennuksen seurannan väline.
  3. Ohjelman laajuudesta riippuen lukuisia webinaareja, workshopeja ja klinikkatapaamisia erityisasiantuntijan kanssa, jossa käsitellään työnhaun eri teemoja.

Monipuolisen valmennuksen kautta valmennettava saa käyttönsä useamman valmentajan ammattitaidot ja erikoisosaamisen sekä ryhmän jaetut kokemukset.

Tarjoamme myös valmennuksia, joissa yhdistyy ryhmä- ja yksilövalmennusta. Tällöin ryhmävalmennuksissa käydään läpi työnhaun perusteemoja ja valmennettavat saavat lisäksi arvokasta vertaistukea ja mahdollisuuden keskustella yhdessä asioista. Yksilöosuudessa keskitytään luottamuksellisesti henkilön omiin muutoksen käsittelyn ja työnhaun haasteisiin.

ASIAKKAAN KOKEMUS

"Kumppani kuin yhtä samaa yritystä"

Irtisanotuille haluttiin varmistaa lakisääteinen muutosturvavalmennus tueksi tilanteessa ja valmistautumisessa seuraavaan ura-askeleeseen.

TALLINK SILJA JA MUUTOSTURVAVALMENNUS
"Yhteistyön vaivattomuus ja luottamus toi kokemuksen siitä, että Tallink Silja ja AS3 olisivat kuin yhtä samaa yritystä. Koin rauhaa ja luottavaisuutta kun pystyin ohjaamaan irtisanotut AS3:n käsiin ja jatkumo heistä huolehtimisesta ei katkennut." Susanna Haapakoski, HR Business Partner, Tallink Silja
LATAA E-KIRJAMME

Irtisanomiset - Näin hoidat ne arvostavasti

Irtisanotuksi tuleminen vaikuttaa syvästi irtisanottavaan. Se on kova paikka myös esihenkilölle. Kokosimme ohjeet, miten hoitaa irtisanomistilanteet arvostavasti.

LATAA ilmainen e-kirjamme
VALMENNUSTA 30 VUODEN KOKEMUKSELLA

Tutustu valmmentajiimme

Valmentajillamme on valmennusosaamisen lisäksi kokemusta liike-elämästä esihenkilö- ja/tai HR-roolissa. Lisäksi heillä on oman AS3 Akatemiamme sertifiointi.

TUTUSTU VALMENTAJIIMME
"Lähdin valmennuksesta positiivisempana ihmisenä. Sain valmennuksesta niin paljon, uskoa itseeni ja osaamiseeni". AS3 uravalmennettava Harriet Gabrielsson

valmennettavistamme oli tyytyväisiä tai erittäin tyytyväisiä ura- ja työnhakuvalmennukseensa vuonna 2021.

"Valmentajani ei antanut minulle valmiita ratkaisuja, hän laittoi minut itse miettimään kysymällä oikeita kysymyksiä ja haastamalla oikeaan suuntaan. Se toimi!" AS3 uravalmennettava Pia Streng

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää ura- ja työnhakuvalmennuksistamme

Olemme mielellämme kumppanisi organisaatiosi muutostilanteessa. Ota yhteyttä, niin mietitään yhdessä teidän organisaatiollenne paras ratkaisu!

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja tietojesi tallentamisen rekisteriimme. Käytämme tietojasi vain asiakasviestintään. Jos haluat perua suostumuksesi, ota yhteyttä.