Ura- ja työnhakuvalmennukset Irtisanotulle tuki seuraavaan ura-askeleeseen

Tarjoamme työnsä jättäville ja irtisanotuille valikoiman erilaajuisia ja räätälöityjä ura- ja työnhakuvalmennuksia.

AS3 ura- ja työnhakuvalmennus auttaa valmennettavaa löytämään nopeammin uuden paikan työelämässä. Oli tavoitteena sitten......me autamme valmennettavaa kirkastamaan ja saavuttamaan tavoitteensa (valmennuspolkujen sisällöistä esimerkkejä valmennettavien sivuilla). 

Valmennuksemme ovat yhdistelmä yksilöllistä ja räätälöityä uravalmennusta, ajantasaista tietoa sekä käytännön työkaluja työnhakuun. Lähdemme aina valmennettavan yksilöllisestä tarpeesta, ja räätälöimme hänelle sopivan kokonaisratkaisun. Valmentajiemme vankka kokemus sekä digitaalisen urapalvelumme toimivat työkalut auttavat valmennettavaa pääsemään eteenpäin muutoksessa, näkemään mahdollisuuksia ja etenemään määrätietoisesti kohti tavoitetta.

Tyypillisesti valmennusohjelmiimme sisältyy:

 • yksilöllinen uravalmennus ja oman valmentajan tuki myös tapaamisten välillä
 • osaamiskartoitus sekä osaamisen ja vahvuuksien sanoittaminen
 • työnhaun dokumenttien valmistelu ja viilaus
 • erikoistukea valmentajatiimin tapaamisissa mm. työhaastattelun harjoitteluun, CV:n ja työhakemuksen viimeistelyyn, LinkedIn-profiilin optimointiin työnhaussa
 • digitaalinen AS3 urapalvelu (itseopiskelumateriaalia, videoita ja työkaluja). Palvelu on saatavilla 24/7 valmennuksen ajan sekä 6kk valmennuksen päättymisen jälkeen.
 • erittäin helppokäyttöinen CV- ja työhakemus-työkalu
 • LinkedIn Learning -koulutustarjonta, käytettävissä saman ajan kuin digitaalinen urapalvelumme
 • tekoälyavusteinen piilotyöpaikkojen hakukone
 • webinaareja ja osallistavia pienryhmiä eri työnhaun teemoista (esim. verkoston hyödyntäminen työnhaussa, hissipuhe, työnhaun kanavat ja piilotyöpaikat)
 • yrittäjyyspolku itsensä työllistämistä pohtiville
 • ammatinvalinnan ja osaamisen kehittämisen tuki
 • kohdennettu tuki 55+ ikäryhmälle (tietoa konkareiden työllistymiseen vaikuttavista tekijöistä, vertaisryhmän tuki)
 • onboarding – tuki uudessa roolissa onnistumiseksi
 • töihin ulkomaille – kohdemaan työmarkkinat ja työnhaun tuki (6kk ja sitä pidemmät valmennukset)

Voimme räätälöidä yksilölliset valmennusohjelmat muutosturvan suuruuden mukaan. Kokonaisratkaisu voi olla myös yhdistelmä ura- ja työnhaun valmennusta ja työllistymistä edistävää koulutusta.

Irtisanomistilanteissa on hyvä varmistaa myös esihenkilöiden valmiudet tukea ja johtaa ihmisiä muutoksessa sekä varmistaa jatkavan henkilöstön työteho, motivaatio ja luottamus työnantajaa kohtaan. Valmennamme myös esihenkilöt hoitamaan irtisanomistilanteet arvostavasti sekä tuemme jatkavaa henkilöstöä eteenpäin muutoksen jälkeen.

Valmennettavamme antavat erityisen hyvä palautetta valmentajiemme ammattitaidosta ja sitoutumisesta sekä valmennuksen joustavuudesta, laaja-alaisuudesta sekä räätälöinnistä valmennettavan tarpeeseen.

AS3 on vuosittain mukana tukemassa tuhansia henkilöitä työurien muutostilanteissa Pohjoismaissa.

Tiedämme kokemuksesta, että jokainen valmennus- ja muutostilanne on ainutlaatuinen. Siksi räätälöimme palvelumme asiakkaan ja yksittäisen valmennettavan tarpeisiin.

Suomessa meillä noin 30 ura- ja työnhakuvalmennuksiin sertifioitua, kokenutta valmentajaa teitä varten.

Pääyhteistyökumppanimme rekrytoinnin ja vuokratyömahdollisuuksien saralla on Adecco. Lisäksi teemme yhteistyötä myös muiden rekrytointi- ja suorahakutoimijoiden kanssa. Tarvittaessa sisällytämme rekrytoijan tapaamiset osaksi valmennuskokonaisuutta.

Tutustu valmentajiimme

Valmentajillamme on valmennusosaamisen lisäksi vankka ja monipuolinen kokemus esihenkilö- ja/tai HR-roolissa eri toimialoilta. Lisäksi heillä on oman AS3 Akatemiamme sertifiointi.

TUTUSTU VALMENTAJIIMME
UUSIMMAT UUTISET

Uravalmennukset uudelle aikakaudelle!

Tekoälyavusteinen valmentajamme Iris on aloittanut työnsä AS3:lla tehtävänään vauhdittaa uravalmennettavien urapohdintoja ja työnhakua.

KLIKKAA JA TUTUSTU IRIKSEEN
ASIAKKAAN KOKEMUS

"Kumppani kuin yhtä samaa yritystä"

Irtisanotuille haluttiin varmistaa lakisääteinen muutosturvavalmennus tueksi tilanteessa ja valmistautumisessa seuraavaan ura-askeleeseen.

TALLINK SILJA JA MUUTOSTURVAVALMENNUS
"Yhteistyön vaivattomuus ja luottamus toi kokemuksen siitä, että Tallink Silja ja AS3 olisivat kuin yhtä samaa yritystä. Koin rauhaa ja luottavaisuutta kun pystyin ohjaamaan irtisanotut AS3:n käsiin ja jatkumo heistä huolehtimisesta ei katkennut." Susanna Haapakoski, HR Business Partner, Tallink Silja
LATAA E-KIRJAMME

Irtisanomiset - Näin hoidat ne arvostavasti

Irtisanotuksi tuleminen vaikuttaa syvästi irtisanottavaan. Se on kova paikka myös esihenkilölle. Kokosimme ohjeet, miten hoitaa irtisanomistilanteet arvostavasti.

LATAA ilmainen e-kirjamme

valmennettavistamme oli erittäin tyytyväisiä tai tyytyväisiä ura- ja työnhakuvalmennukseensa (2023).

"Valmentajani ei antanut minulle valmiita ratkaisuja, hän laittoi minut itse miettimään kysymällä oikeita kysymyksiä ja haastamalla oikeaan suuntaan. Se toimi!" AS3 uravalmennettava Pia Streng

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää ura- ja työnhakuvalmennuksistamme

Olemme mielellämme kumppanisi organisaatiosi muutostilanteessa. Ota yhteyttä, niin mietitään yhdessä teidän organisaatiollenne paras ratkaisu!

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja tietojesi tallentamisen rekisteriimme. Käytämme tietojasi vain asiakasviestintään. Jos haluat perua suostumuksesi, ota yhteyttä.