AS3 webinaari tiistaina 27.9. klo 9-10 Työhyvinvointi ei ole vain yksilön asia – miten tukea hyvinvointia ylikuumenevassa työelämässä?

Työelämän ylikuumeneminen ja työn kognitiivisen kuormittavuuden kasvu haastavat organisaatioita miettimään, miten varmistaa henkilöstön jaksaminen ja hyvinvointi. Monissa organisaatioissa onkin jo herätty siihen, että yksilöiden ponnistelu ei riitä, jos työ kuormittaa mieltä liikaa. Mitä sitten organisaatioissa voidaan tehdä työn sujumisen ja kestävän hyvinvoinnin varmistamiseksi?

Tähän teemaan pureudumme henkilöstöalan ammattilaisille ja esihenkilöille suunnatussa AS3 webinaarissa ’Työhyvinvointi ei ole vain yksilön asia – miten tukea hyvinvointia ylikuumenevassa työelämässä’ tiistaina 27.9. klo 9-10. Tilaisuus on maksuton. 

Tilaisuudesta saat mukaan käyttökelpoisen työkalun ’Sujuvan työn ja hyvinvoinnin pyörän’. Sitä voit käyttää apunasi arvioidessasi oman organisaatiosi hyvinvointia ja sujuvaa työarkea ylläpitäviä tekijöitä. Lisäksi pääset kuulemaan konkreettisen case-esimerkin, kuinka Tietoevryllä ollaan tuettu globaalin asiantuntijatiimin hyvinvointia nopeatempoisessa ja vaativassa ympäristössä IT-alalla. Webinaarissa on myös mahdollisuus esittää kysymyksiä puhujille.

Webinaarin ohjelma:

  • Sujuvan työn ja hyvinvoinnin tukeminen ylikuumenevassa työelämässä
    Mirka Fagerholm, Senior Coach, AS3 Finland
  • Globaalin asiantuntijatiimin hyvinvoinnin tukeminen IT-alalla
    Kuisma Sillanpää, Head of Modernization Advisory, Tietoevry Transform


Tarjoamme osallistujille mahdollisuuden myös henkilökohtaiseen coachingiin (30 minuuttia) liittyen työhyvinvoinnin teemaan. Coaching voi kohdistua joko organisaation / tiimin hyvinvoinnin kehittämiseen tai omaan, henkilökohtaiseen hyvinvointiin. Coaching suoritetaan AS3:n ammatticoachien toimesta ja se on osallistujille maksuton.

Ilmoittautuminen webinaariin:

Ilmoittautuminen webinaariin on päättynyt. Webinaarin tallenne on katsottavissa nettisivuiltamme