AS3 webinaari tiistaina 22.11. klo 10-11 Konflikti työyhteisössä mahdollisuutena muutokseen

Konfliktit ovat normaaleja ja niitä syntyy, kun ihmisten välillä on vuorovaikutusta. Miksi sitten yritämme välttää niitä tai näemme ne merkkinä huonosta työyhteisöstä? Työpaikalla ristiriitoja ja ongelmia syntyy silloin, kun koemme, että omat tavoitteet, arvot tai mielipiteet tulevat haastetuksi tai ovat erilaisia kuin muiden. Ristiriita tuo esiin työyhteisön valmiudet kehittyä ja ratkoa muuttuvia tilanteita. Turvallisessa työyhteisössä ristiriita uskalletaan nostaa esiin ja se osataan käsitellä sekä muuttaa toimintaa entistä paremmaksi.

Näihin haasteisiin ja mahdollisuuksiin pureudumme henkilöstöalan ammattilaisille ja esihenkilöille suunnatussa AS3 webinaarissa ’Konflikti työyhteisössä mahdollisuutena muutokseen’ tiistaina 22.11. klo 10-11. Tilaisuus on maksuton.

Tilaisuudesta saat työkaluja konfliktien ennaltaehkäisyyn, ratkaisemiseen sekä niiden hyödyntämiseen muutoksessa. Tilaisuudessa pohditaan myös, miten luodaan työyhteisöön turvallisuutta ja jäsennetään erityyppisiä konflikteja. Webinaarissa on mahdollisuus esittää kysymyksiä puhujille tai voit kertoa jo ilmoittautumisen yhteydessä mihin teemaan liittyviin kysymyksiin haluaisit erityisesti saada vastauksia. 

WEBINAARIN ASIANTUNTIJA:

Hippu Pintilä
Psykologi, psykoterapeutti ja työnohjaaja

AS3:n Senior coach Hippu Pintilä on koulutukseltaan psykologi, psykoterapeutti ja työnohjaaja sekä toiminut pitkään vaativissa henkilöstöjohtamisen ja kehittämisen tehtävissä erilaisissa työyhteisöissä. Hän on ollut rakentamassa työyhteisöjä ja johtamista muutoksessa sekä luomassa innovatiivista työkulttuuria.

Hipun kanssa webinaarissa keskustelee AS3:n Senior coach Mirka Fagerholm.

Webinaarin tallenne katsottavissa

Webinaarin tallenne on katsottavissa nettisivuiltamme.