as3 Tukee työelämän muutoksissa ja uudistumisessa

 

Onko yrityksesi kohtaamassa esimerkiksi YT-neuvottelut, uravaihdoksia tai organisaatiouudistuksen? AS3 auttaa yritystäsi huomioimaan muutosprosessin yksilön näkökulmasta: näin henkilöstö ja esimiehet saadaan mukaan muutoksiin ja ne tapahtuvat nopeammin ja kivuttomammin.

case-tarinoita

Tutustu tyytyväisiin asiakkaisiimme

Miten olemme auttaneet yrityksiä ja ihmisiä Suomessa ja muualla? Tutustu erilaisiin case-esimerkkihin ja tarinoihin alla olevasta linkistä.

Asiakkaidemme kertomuksia
Toimintaamme ohjaavat vahvasti kolme arvoamme: liiketoimintalähtöisyys, pitkävaikutteisuus ja luomme asiakkaillemme aitoa, pitkäaikaista arvoa, yksilöä kunnioittaen. Leena Airola, Partner, AS3 Finland Oy
TUTUSTU AJATUKSIIMME JA ARVOIHIMME LISÄÄ

Lue blogejamme

Blogimme keskittyvät työelämän muutoksiin ja uudistumiseen.

Klikkaa blogeihimme

STRATEGIAMME KULMAKIVET

Uskomme, että jokainen valmennus- ja muutostilanne on ainutlaatuinen. Siksi kaikki palvelumme on räätälöity asiakasyritysten ja yksittäisen valmennettavan tarpeisiin.
Lue lisää as3:n strategiasta

KANSAINVÄLINEN KUMPPANUUS

Kumppanuutemme maailmanlaajuisen Lee Hecht Harrison -verkoston kanssa takaa, että voimme tarjota sinulle laadukasta, paikallista valmennusta lähes missä tahansa.
lue lisää kansainvälisistä mahdollisuuksista

AS3 Finlandissa sinua palvelee lähes 30 ammattilaisen joukko, joista valitsemme juuri sinulle sopivimman valmentajan.

Tutustu valmentajiimme ja työntekijöihimme

AS3:n valmennuksilla on vahva teoreettinen pohja - valmennuksemme siis perustuvat todistetusti toimiviin konsepteihin.

Keskeisin teoreettinen pohjamme, on sisäisten muutosprosessien konsepti. Ymmärtämällä mitä koemme merkittävien muutosten aikana, voimme helpommin käsitellä ja päästä läpi muutoksista.

 

Lue lisää sisäisistä muutosprosesseista

Vastuullista ja kestävää toimintaa

Meille on tärkeää toimia yhteiskunnallisesti vastuullisesti. Taatakseen toimintansa kestävyyden ja vastuullisuuden AS3 on sitoutunut YK:n Global Compact -aloitteeseen.
Lue lisää AS3:N vastuullisuudesta
1989

oli vuosi jolloin AS3:n edeltäjä JobPartner perustettiin ja yrityksemme sai alkunsa.

Lue lisää as3:n historiasta

Haluatko kuulla lisää?

Kerromme mielellämme lisää tarjoamistamme palveluistamme ja valmennuksista. Jätä meille yhteydenottopyyntö, niin jutellaan lisää!

jätä yhteydenottopyyntö

Kokeneet, ammattitaitoiset valmentajat

Kaikilla valmentajillamme on valmennusosaamisen lisäksi kokemusta liike-elämästä esimies- ja/tai HR-roolissa. Lisäksi heillä on oman AS3 Akatemiamme sertifiointi.

tutustu as3 akatemiaan lisää