AS3:n strategia

VISIO Tukena työelämän murroksessa ja muutoksissa

AS3 Finland haluaa työllään edistää sitä, että yhä useammalla on mielekäs työ, ja että yksilöt, organisaatiot ja yhteiskunnat menestyvät työelämän murroksessa ja muutoksissa.

MISSIO Autamme ymmärtämään, kohtaamaan ja hallitsemaan muutoksia

Haluamme työllämme tukea sitä, että käsillä olevassa työelämän murroksessa mahdollisimman moni osallistuu työelämään, mahdollisimman harva putoaa siitä pois ja jokainen voi onnistua työssään.

PERUSARVOMME Pitkäaikaista tulosta, yksilöä arvostaen

 • Arvostava

  Korostamme rehellisyyttä, empaattisuutta, kunnioitusta toisia kohtaan sekä kykyä keskustelevaan yhteystyöhön niin asiakkaiden kuin muidenkin sidosryhmiemme kanssa.

 • Liiketoimintalähtöinen  

  Autamme ammattitaidolla asiakkaitamme, yhteistyökumppaneitamme ja yksittäisiä ihmisiä tuloksellisesti ja käytännönläheisesti.

 • Pitkävaikutteinen

  Toimintamme rakentuu pitkäaikaisiin kumppanuuksiin ja tarjoamamme ratkaisut ovat pitkävaikutteisia ja kestäviä kaikkien osapuolten kannalta. 

LUPAUKSEMME Olemme läsnä - We are there.

AS3:lla uskomme, että parhaimmat valmennuskokonaisuudet on aina räätälöity asiakkaiden ja yksilöiden tarpeiden ja tilanteiden mukaan.

Siksi olemme läsnä jokaiselle yksittäiselle asiakkaalle, ihmiselle ja toisillemme. Huomioimme juuri sinut ja teemme muutoksista sujuvampia -yksilö ja asiakas kerrallaan. We are there.

LIIKETOIMINTAMME OSA-ALUEET Executive ja Transition

AS3 Finland on jaettu kahteen eri liiketoimintayksikköön: AS3 Transition ja AS3 Executive. AS3 Transition on erikoistunut liike-elämän muutostilanteisiin, kun taas AS3 Executive tarjoaa johtoryhmätason valmennusta. AS3:n alaisuudessa toimii Tanskassa ja muissa pohjoismaissa myös muun muassa julkisen sektorin ja työhyvinvoinnin palveluihin erikoistuneita kokonaisuuksia. 

 • AS3 Transition

  AS3 TRANSITION auttaa yrityksiä ymmärtämään ja käsittelemään muutosten inhimillistä puolta, jolloin työntekijät ja johto selviävät muutoksen läpi nopeammin ja säilyttävät tehokkuutensa ja tyytyväisyytensä. AS3 Transition palveluihin kuuluvat mm. outplacement- eli uudelleensijoittumisvalmennukset, erilaiset valmennukset jatkavalle henkilöstölle ja esimiehille, muutosjohtamisen valmennukset, coaching sekä uracoaching. Lue lisää AS3 Transitionista

 • AS3 Executive

  AS3 EXECUTIVE tarjoaa yksilöllisesti räätälöityä valmennusta yritysjohdolle. Tuemme johtoa niin siirtymissä uusiin tehtäviin, johtajana ja johtoryhmänä kehittymisessä kuin oman urapolun löytämisessä. Palveluitamme ovat executive coaching, executive outplacement, executive team development eli johtoryhmän kehittäminen sekä erilaiset lisäarvoa tuovat palvelut kuten itsensä brändäys ja johtajuustarinat. Lue lisää AS Executivesta