Ura- ja työnhakuvalmennus, coaching ja uracoaching Tulossa AS3:lle valmennukseen?

TERVETULOA VALMENNUKSEEN!

Me AS3:lla valmennamme organisaatioita ja ihmisiä työelämän muutoksessa ja uudistumisessa. Tarjoamme erilaisia valmennuskokonaisuuksia, voit tutustua sinulle tarjottuun ohjelmaan alla olevista linkeistä. Valmentajasi myös kertoo sinulle lisää ohjelmastasi heti ensimmäisellä tapaamiskerrallanne: silloin pääset keskustelemaan toiveistasi ja tavoitteistasi valmennuksen suhteen. 

AS3 valmennukset jatkuvat suunnitellusti myös poikkeusaikana

Me AS3:lla koemme tärkeäksi varmistaa teille valmennettaville yksilöllisen tuen tavoitteiden saavuttamiseksi sekä varmistaa valmennustemme jatkumisen suunnitellusti myös poikkeusaikana. Haluamme myös toimia vastuullisesti ja tehdä oma osuutemme koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Näin ollen yksilövalmennuksemme alkavat ja jatkuvat normaalisti, mutta henkilökohtaiset tapaamiset pidetään poikkeusolojen ajan lähtökohtaisesti virtuaalisina tai puhelimitse. Virtuaalivalmennukset tuovat myös toivottua joustoa tässä poikkeustilanteessa. Mikäli tulet valmennukseen AS3 toimistolle, edistääksemme kaikkien turvallisuutta toivomme sinun huomioivan muutamia ohjeistuksia jotka löytyvät täältä.
 
Meillä on pitkä kokemus virtuaalivalmentamisesta ja toimivat työkalut niiden toteuttamiseen. Työkalut eivät vaadi teiltä valmennettavilta erityisiä ohjelmia, käyttöoikeuksia tai käyttämiemme työkalujen aikaisempaa käyttökokemusta. Työkalut on helppo ottaa käyttöön, eikä ne vaadi tietokonetta vaan minimissään riittää puhelin. Valmentajasi opastaa sinulle millä työkalulla hän on yhteydessä ja saat tarvittaessa opastusta alkuun pääsemiseksi.
 
Seuraamme aktiivisesti viranomaisviestintää ja varmistamme, että toimintamme on linjassa viranomaissuositusten kanssa. Valmennukset jatkuvat kasvokkain tapaamisina heti kun tilanne sen sallii. Mikäli sinulla heräsi kysyttävää, voit olla yhteydessä omaan valmentajaasi tai AS3:n toimistolle sähköpostitse info@as3.fi tai soittamalla numeroon +358 29 007 4550.

Ammattitaitoiset ja kokeneet

VALMENTAJAMME

Kaikilla valmentajillamme on kokemusta liike-elämästä esimies- ja/tai HR-roolissa. Lisäksi heillä on oman AS3 Akatemiamme sertifiointi.

TUTUSTU VALMENTAJIIMME

Yhteydenottopyyntö

Heräsikö sinulle kysymyksiä valmennuksesta? Voit jättää meille yhteydenottopyynnön tai voit soittaa meille numeroon +358 29 007 4550 (ma-pe klo 8:00-16:00).

"Olen pysähtymisen kautta löytänyt oman itseni ja osaamiseni uudelleen ja olen siitä äärettömän iloinen." AS3:n valmennettava Minna Korhonen
Ura- ja työnhakuvalmennus

"Pysähtyminen osaamisen äärelle"

Oman osaamisen äärelle pysähtyminen on auttanut Minna Korhosta löytämään itsensä uudelleen sekä arvostamaan työuraansa ja osaamistaan.

LUE LISÄÄ MINNAN VALMENNUKSESTA
uracoaching

"Valmennus sai aikaan alkusysäyksen muutokseen"

Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elon työntekijä Katja Hämäläinen kertoo kokemuksestaan uracoachingista.

LUE LISÄÄ KATJAN VALMENNUKSESTA
”Isoin prosessi tapahtuikin valmennustapaamisten välillä. Materiaali herätteli ja pisti ajatukset liikkeelle, koin oivalluksia pitkin valmennusmatkaa.” AS3:n valmennettava Katja Hämäläinen

Tietosuojaseloste valmennettaville

Arvostamme, että otat henkilökohtaiset tietosi yhtä vakavasti kuin me. Klikkaamalla alla olevaa linkkiä voit lukea tietosuojakäytäntömme.

TIETOSUOJASELOSTE