outplacement, coaching, uracoaching ja muutosvalmennus Tulossa AS3:lle valmennukseen?

TERVETULOA AS3:LLE VALMENNUKSEEN!

 

Me AS3:lla valmennamme ihmisiä muutostilanteissa. Tarjoamme erilaisia valmennuskokonaisuuksia, voit tutustua sinulle tarjottuun ohjelmaan alla olevista linkeistä. Valmentajasi myös kertoo sinulle lisää ohjelmastasi heti ensimmäisellä tapaamiskerrallanne: silloin pääset keskustelemaan toiveistasi ja tavoitteistasi valmennuksen suhteen. 

AS3 valmennukset jatkuvat suunnitellusti myös poikkeusaikana

Me AS3:lla koemme tärkeäksi varmistaa teille valmennettaville yksilöllisen tuen tavoitteiden saavuttamiseksi sekä varmistaa valmennustemme jatkumisen suunnitellusti myös poikkeusaikana. Haluamme myös toimia vastuullisesti ja tehdä oma osuutemme koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Näin ollen yksilövalmennuksemme alkavat ja jatkuvat normaalisti, mutta henkilökohtaiset tapaamiset pidetään poikkeusolojen ajan lähtökohtaisesti virtuaalisina tai puhelimitse. Virtuaalivalmennukset tuovat myös toivottua joustoa tässä poikkeustilanteessa. Mikäli tulet valmennukseen AS3 toimistolle, edistääksemme kaikkien turvallisuutta toivomme sinun huomioivan muutamia ohjeistuksia jotka löytyvät täältä.
 
Meillä on pitkä kokemus virtuaalivalmentamisesta ja toimivat työkalut niiden toteuttamiseen. Työkalut eivät vaadi teiltä valmennettavilta erityisiä ohjelmia, käyttöoikeuksia tai käyttämiemme työkalujen aikaisempaa käyttökokemusta. Työkalut on helppo ottaa käyttöön, eikä ne vaadi tietokonetta vaan minimissään riittää puhelin. Valmentajasi opastaa sinulle millä työkalulla hän on yhteydessä ja saat tarvittaessa opastusta alkuun pääsemiseksi.
 
Seuraamme aktiivisesti viranomaisviestintää ja varmistamme, että toimintamme on linjassa viranomaissuositusten kanssa. Valmennukset jatkuvat kasvokkain tapaamisina heti kun tilanne sen sallii. Mikäli sinulla heräsi kysyttävää, voit olla yhteydessä omaan valmentajaasi tai AS3:n toimistolle sähköpostitse info@as3.fi tai soittamalla numeroon +358 29 007 4550.

 

AS3:n valmentaja valmentamassa pöydän ääressä valmennettava istuu pöydän toisella puolen
Ammattitaitoiset ja kokeneet

VALMENTAJAMME

Kaikilla valmentajillamme on kokemusta liike-elämästä esimies- ja/tai HR-roolissa. Lisäksi heillä on oman AS3 Akatemiamme sertifiointi.

TUTUSTU VALMENTAJIIMME

Yhteydenottopyyntö

Heräsikö sinulle kysymyksiä valmennuksesta? Voit jättää meille yhteydenottopyynnön tai voit soittaa meille numeroon +358 29 007 4550 (ma-pe klo 8:00-16:00).

"Kaikki tapaamiset olivat hyödyllisiä. Sain myös kannustusta ja uskoa omiin kykyihini sekä rohkeutta työnhakuun. En usko, että olisin ilman valmennusta työllistynyt näin nopeasti." AS3:n Outplacement-valmennettava
outplacement

"Valmentaja auttoi näkemään vahvuuteni"

Yli 25 vuoden työuran jälkeen Outplacement-valmennus tarjosi Pia Strengille työkalut työuran jatkumiseen.

TUTUSTU VALMENNETTAVAMME KOKEMUKSEEN
Mietteliäs hahmo vuoren huipulla outplacement
case coaching

"Suosittelisin coachingia ihan jokaiselle"

Uracoachattavamme kertoo, kuinka coaching rohkaisi häntä ottamaan uudenlaisen ura-askeleen.

tutustu valmennettavamme kokemukseen
"Coaching oli minulle valtavan hyödyllistä: lähdin tapaamisistamme aina jonkun uuden oivalluksen kanssa." AS3:n coaching-valmennettava

Tietosuojaseloste valmennettaville

Arvostamme, että otat henkilökohtaiset tietosi yhtä vakavasti kuin me. Klikkaamalla alla olevaa linkkiä voit lukea tietosuojakäytäntömme.

TIETOSUOJASELOSTE