AS3 WEBINAARI HENKILÖSTÖALAN AMMATTILAISILLE KE 24.4.2024 KLO 9-10 Arvostava työsuhteen päättäminen

Arvot ja yrityksen toimintakulttuuri ovat koetuksella, kun joudutaan toteuttamaan työsuhteen päättämisiä, joko irtisanomisina tai sopien. Työnantajan näkökulmasta näiden tilanteiden ytimessä on vastuullinen, kestävä ihmisten johtaminen: irtisanomistilanteet hoidetaan hyvin suunnitellen ja miettien vaikutuksia kaikkiin sidosryhmiin. 

Irtisanominen on myös yksi haasteellisimmista esihenkilötyöhön kuuluvista tehtävistä. Kokeneellekin esihenkilölle irtisanomisten huolellinen suunnittelu ja hyvä valmistautuminen auttavat vaikean tilanteen ammattimaisessa hoidossa sekä ongelmien että esihenkilön kuormittumisen minimoimisessa. Hyvin hoidettu irtisanomistilanne edistää irtisanotun siirtymistä eteenpäin uralla ja vaikuttaa myönteisesti jatkavan henkilöstön motivaatioon sekä työnantajakuvaan. 

Henkilöstöalan ammattilaisille suunnatussa webinaarissa ’Arvostava työsuhteen päättäminen’ ke 24.4. klo 9-10 käymme läpi niitä asioita, jotka edesauttavat irtisanomistilanteiden ja keskusteluiden onnistumista. HR-ammattilaisena saat arvokasta tietoa siitä, mitä valmisteluja HR:lta usein edellytetään irtisanomiskeskusteluihin liittyen, saat valmiuksia tukea esihenkilöitä irtisanomistilanteissa ja edistää oman organisaatiosi edellytyksiä toimia näissä tilanteissa vastuullisesti. Tilaisuus on maksuton. 

Huomioithan, että webinaari on samansisältöinen kuin Arvostava työsuhteen päättäminen -webinaarimme 9.11.2023. Mikäli osallistuit tilaisuuteen tällöin, olet tervetullut kuulolle uudelleen. Mutta mikäli sinulla on tarve henkilökohtaiselle sparraukselle, voit jättää meille yhteydenottopyynnön tai olla yhteydessä henkilökuntaamme

Webinaarin puhujat:

 

Leena Airola on arvopohjainen johtaja, jolla on kattava kokemus myynnin ja liiketoiminnan johtamisesta erityisesti palveluliiketoiminnassa. Leenalla on vahva uskomus yhteistyön voimaan ja dialogin tärkeyteen. Hänellä on monipuolinen kokemus erilaisten organisaatioiden ja yksilöiden tukemisesta muutostilanteissa erityisesti coachingin keinoin.

Reija Lehtonen on kokenut, ihmisläheinen muutosjohtaja, jolla on pitkä kokemus HR- ja esihenkilötehtävistä. Hän vastaa AS3:lla valmennuksista organisaation muutostilanteissa. Reijalla on laaja-alainen kokemus yksilöiden ja ryhmien valmentamisesta eri toimialoilla sekä vahva osaaminen coachingista. Erityisosaamisina muutosten johtaminen, uramuutostilanteet, johtamiskulttuurin kehittäminen sekä kestävien työurien johtaminen.

webinaariin 9.11.2023 osallistuneista koki webinaarin sisällön erittäin hyödylliseksi tai hyödylliseksi.

Ilmoittautuminen webinaariin:

 

Ilmoittaudu webinaariimme ma 22.4. mennessä klikkaamalla linkkiä alla. Mikäli tilaisuus kiinnostaa sinua mutta ajankohta ei sovi kalenteriisi, voit kuitenkin ilmoittautua mukaan - lähetämme webinaarin tallenteen kaikille ilmoittautuneille!

 

KLIKKAA JA ILMOITTAUDU WEBINAARIIN