AS3 PORTAAli - valmennettavien ja asiakkaiden kohtauspaikka "Aktiivisuudella ja yhteistyöllä kaikkia osapuolia hyödyttäviä onnistumisia"

Me AS3:lla haluamme työllämme edistää sitä, että yhä useammalla on mielekäs työ, ja että yksilöt, organisaatiot ja yhteiskunnat menestyvät työelämän murroksessa. Yksi tapa edistää tavoitettamme on tarjota väylä valmennettaviemme ja asiakkaidemme kohtaamisille. Yksi menestyksekäs kohtaaminen tapahtui, kun AS3 valmennettavien joukosta löytyi työntekijä akuuttiin tarpeeseen Takedalle.

”Tämä rekrytointi on hyvä esimerkki siitä, että jos olemme kaikki aktiivisia ja teemme yhteistyötä, tulee kaikkia osapuolia hyödyntäviä onnistumisia”. Anna Fogdell, HR Business Partner, Finland & Nordic CoE Innovation & Customer Excellence, Takeda

"Yhteistyötä, jossa organisaatioiden ja työtä hakevien tarpeet kohtaavat"

"Menossa olevaan integraatioprosessiin oli akuutti tarve palkata määräaikainen, kokenut logistiikka-alan asiantuntija, jolla olisi lisäksi ymmärrystä ja osaamista lääke-alan erityispiirteistä. Tässä tilanteessa perinteinen rekrytointiprosessi olisi vienyt liian kauan aikaa. Meillä oli lisäksi haettavalle työntekijälle tarkat kriteerit, oikean tekijän löytyminen avoimella haulla olisi ollut siten jo lähtökohtaisesti haastavaa.”

"Uskoimme, että voisimme saada tehtävään oikean henkilön hyvän verkostomme avulla. Otimme yhteyttä AS3:een tiistaina 21.1.2020 ja kerroimme tilanteestamme. Yhteyshenkilömme laittoi rattaat heti pyörimään. Lopputuloksena keskiviikkona 29.1.2020 meillä oli uusi työntekijä! Avoimesta työpaikasta oltiin kerrottu AS3 Outplacement-valmennettaville, ja yksi heistä tarttui tilaisuuteen. Meillä kävi uskomaton tuuri!”

“Olemme erittäin tyytyväisiä rekrytointiimme! Saimme henkilön, jolla oli oikea asenne hypätä liikkuvan junan mukaan. Valittu henkilö saa puolestaan tehtävästä hyvää kokemusta vaativasta projektista omaan reppuunsa seuraavia tehtäviä varten, oli sen sitten meillä tai toisessa organisaatiossa. Tämä rekrytointi on hyvä esimerkki siitä, että jos olemme kaikki aktiivisia ja teemme yhteistyötä, tulee kaikkia osapuolia hyödyntäviä onnistumisia. Teemme mielellään myös jatkossa tällaista yhteistyötä, jossa organisaatioiden ja työtä hakevien tarpeet kohtaavat.”

Kokemuksen jakoi Takedalta:

Anna Fogdell, HR Business Partner, Finland & Nordic CoE Innovation & Customer Excellence
Jukka Toivanen, Head of Finance

AS3 Portaali - asiakkaiden ja valmennettavien kohtaamispaikka

Digitaalisessa foorumissa AS3 Portaalissa kohtaavat työtä tarjoavat asiakkaamme ja partnerimme työtä hakevat valmennettavamme:

  • Asiakkaat ja partnerimme voivat ilmoittaa avoimista tehtävistä portaalimme kautta, ilmoitus näkyy noin 20.000:lle AS3 valmennettavalle Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Monet valmennettavistamme on valmiita aloittamaan uudessa tehtävässä nopealla aikataululla. He saavat ammattimaista tukea työnhakuun ja heillä on selkeä käsitys siitä, mitä he osaavat ja haluavat.
  • AS3 valmennettavat voivat julkaista portaalissa oman työnhaun profiilinsa ja tulla löydetyksi avoimiin tehtäviin.
  • Asiakkaamme ja partnerimme voivat puolestaan lukea näitä profiileja ja löytää valmennettaviemme joukosta uuden työntekijän avoimeen tehtävään.

Haluaisitko kuulla lisää?

Jätä meille yhteydenottopyyntö ja palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja tietojesi tallentamisen rekisteriimme. Käytämme tietojasi vain asiakasviestintään. Jos haluat perua suostumuksesi, ota yhteyttä.