Tervetuloa KUUNTELEMAAN & keskustelemaan: Arvostava työsuhteen päättäminen webinaari 22.10.2020

Kiitos kiinnostuksesta webinaariamme kohtaan, tilaisuuden ilmoittautuminen on päättynyt.


Mikäli webinaarimme aihe kiinnostaa ja on organisaatiossasi ajankohtainen, ole meihin yhteydessä alla olevalla lomakkeella tai suoraan henkilökuntaamme. Katsotaan yhdessä, miten voimme jakaa webinaarimme antia sinulle ja organisaatiollesi. 

Arvostava työsuhteen päättäminen

Arvot ja yrityksen toimintakulttuuri ovat koetuksella, kun joudutaan toteuttamaan työsuhteen päättämisiä, joko irtisanomisina tai sopien. Irtisanominen on yksi haasteellisimmista esimiestyöhön kuuluvista tehtävistä. Kokeneellekin esimiehelle irtisanomisten huolellinen suunnittelu ja hyvä valmistautuminen auttavat vaikean tilanteen ammattimaisessa hoidossa, ongelmien minimoimisessa sekä esimiehen kuormittumisen minimoimisessa.

Hyvin hoidettu irtisanomistilanne edistää irtisanotun siirtymistä eteenpäin uralla ja vaikuttaa myönteisesti jatkavan henkilöstön motivaatioon sekä työnantajakuvaan.

AS3:lla on Pohjoismaissa yli 30 vuoden kokemus irtisanomistilanteista organisaatioiden ja esimiesten tukena sekä auttamassa irtisanottuja löytämään seuraava ura-askel.

Jätä meille yhteystietosi, niin palaamme sinulle mahdollisimman pian!