Selkiytä urapolkusi AS3 Uracoaching

Mitä osaat? Mitä haluat? Miten tämä sopii yhteen yrityksen tavoitteiden kanssa? Miten pääset tavoitteisiin? Muun muassa näihin kysymyksiin etsitään vastauksia uracoachingissa.

Executive neljä johdon haastetta joihin coaching vastaa kuvitus kävelijöitä vuorenrinteellä

Tervetuloa henkilökohtaiseen uracoachingiin

Uracoachingin tavoitteena on tarjota sinulle mahdollisuus pysähtyä pohtimaan työtäsi ja uraasi laajemmin.

Coachimme toimii sinulle neutraalina sparrauskumppanina ja peilinä omalle pohdinnallesi. Tapaamiset ovat täysin luottamuksellisia. Keskustelussa käydään läpi valintasi mukaan niitä aiheita, jotka ovat nousseet esiin valmennusprosessin alussa käydyssä kolmikantatapaamisessa, jossa asetetaan tavoitteet valmennukselle.

Uracoachingissa voit käsitellä mm. osaamistasi, vahvuuksiasi, onnistumisiasi työelämässä, henkilökohtaisia ominaisuuksiasi sekä tavoitteitasi kotitehtävien, harjoitusten sekä keskustelun avulla.  Myös työelämän muutosvaatimukset suhteessa näihin teemoihin ovat tyypillisesti osa uracoachingia.

 

valmennettavalle SIVULLE
Mietteliäs hahmo vuoren huipulla outplacement
uracoaching

"Suosittelisin coachingia ihan jokaiselle"

Uracoachattavamme kertoo, kuinka coaching rohkaisi häntä ottamaan uudenlaisen ura-askeleen.

Tutustu valmennettavamme kokemukseen
"Tapaamisiin oli aina ilo saapua. Ne vahvistivat uskoani siihen, että toimintani ja ajatukseni kehittyivät oikeaan suuntaan. Valmentajani pystyi aina kääntämään pelkoni mahdollisuuksiksi ja negatiiviset ajatukseni positiivisiksi asenteiksi. " AS3:n Uracoaching-valmennettava