uusi suunta työelämässä AS3 Outplacement

Mitä osaat? Mitä haluat tehdä tulevaisuudessa? Miten pääset sinne? Näihin kysymyksiin etsitään vastauksia AS3:n Outplacement- eli uudelleensijoittumisvalmennuksessa.

TERVETULOA outplacement-VALMENNUKSEEN

AS3:n Outplacement-valmennus tukee työnhakuasi ja auttaa sinua tulevaisuuden suunnittelussa. Valmennus rakennetaan toivetteisi mukaan ja se on täysin luottamuksellista. Valmentajasi on sinuun yhteydessä sopiakseen ensimmäisen tapaamisenne. 

Case outplacement kuvituskuva, jalat astuvat askeleita Norjan vuoristossa

outplacement-Valmennuksemme kulmakivet

1. Osaamisten ja motivaation löytäminen

Selvitämme yhdessä ammatillisen osaamisesi ja henkilökohtaiset taitosi. Kartoitamme vahvuutesi ja kehittämisalueesi. Työnhaussa ja tulevaisuuden suuntien kartoittamisessa oma motivaatiosi on keskeisessä asemassa. Siksi mietimmekin paitsi mitä osaat, myös mitä haluat tehdä.

2. Mahdollisuuksien kartoittaminen

Uraan liittyviä vaihtoehtoja on paljon. Käymme kanssasi läpi urakiertoon ja ammatin- sekä alanvaihtoon liittyvät näkymät. Kartoitamme koulutusmahdollisuudet ja pohdimme yrittäjyyttä. Kannustamme sinua verkostoitumaan ja kerromme työkaluista, joiden avulla voit etsiä ja kerätä tietoa.

3. Aktiivinen toiminta

Tuemme sinua erilaisten työnhakuprosessien käynnistämisessä niin julkisesti auki oleviin tehtäviin kuin omatoimiseen hakemiseen. Opastamme hakemusten teossa ja harjoittelemme työhaastattelutilanteita.

Pidemmissä valmennuksissa käymme läpi aiheita laajalti, lyhyemmissä valitsemme sinulle sopivimmat teemat. 

 

VALMENNETTAVIEN SIVULLE

Voit lukea alta valmennettaviemme kokemuksista ja terveisiä muille Outplacement-valmennettaville.

Valmentajani ei antanut minulle valmiita ratkaisuja, hän laittoi minut itse miettimään kysymällä oikeita kysymyksiä ja haastamalla oikeaan suuntaan. Se toimi! AS3 Outplacement valmennettava Pia Streng
OUTPLACEMENT

"Valmentaja auttoi näkemään vahvuuteni"

Yli 25 vuoden työuran jälkeen Outplacement-valmennus tarjosi Pia Strengille työkalut työuran jatkumiseen.

LUE PIA STRENGIN TARINA
Tienristeyksessä: jokaisella outplacement-valmennettavalla on edessään valintoja.
OUTPLACEMENT

"Uskallan nyt luottaa arvoihini ja noudattaa niitä"

Valmennuksen aikana valmennettava teki oivalluksen, jonka johdosta hän pystyy nyt yhdistämään työn ja intohimonsa.

LUE VALMENNETTAVAN TARINA TÄÄLTÄ
"Kaksi kuukautta irtisanomisen jälkeen löysin työpaikan, jossa yhdistyvät sekä vahvuuteni että mahdollisuus toteuttaa työn ohella intohimoani mindfulness-ohjausta." AS3 Outplacement valmennettava
"Muutosmatkani alkoi jyrkästä pudotuksesta, hapuilin pimeässä kunnes solan pohjalta löytyi valmentajani, joka tarttui pimeydessä käteeni ja alkoi johdattaa pois tilanteesta". AS3 Outplacement valmennettava
OUTPLACEMENT

"En olisi näin pitkällä ilman valmentajaani"

AS3 Outplacement valmennettava kertoo, miten valmennuksen aikana käyty muutosmatka nopeutti irtisanomisen käsittelyä ja edesauttoi työllistymistä.

LUE VALMENNETTAVAN MUUTOSMATKASTA
Mietteliäs hahmo vuoren huipulla outplacement
CASE OUTPLACEMENT

"Uskaltauduin sanomaan ääneen, mitä haluan"

Outplacement tarjosi valmennettavallemme tilaisuuden tarkastella omaa tulevaisuuttaan puhtaalta pöydältä.

tutustu valmennettavamme kokemukseen
"Olen erittäin tyytyväinen saamaani valmennukseen. Omat ajatukseni ja tulevaisuuden suunnitelmat syventyivät ja tunnen olevani nyt oikealla tiellä. Tapaamisten aikana minulle selvisi unelma-ammattini!" AS3:n Outplacement-valmennettava