Historia

1989

AS3 perustetaan

Allan Gross-Nielsen ja Søren Christiansen perustavat yrityksen nimeltä JobPartner, jostaa kasvaa myöhemmin AS3. JobPartner tarjoaa tukea yksilöille ja organisaatioille työelämän muutoksissa ja irtisanomistilanteissa.

1997

Arvopohjainen valmennusyritys

JobParner vaihtaa nimensä AS/3:ksi ja määrittelee olevansa arvopohjainen valmennusyritys, joka tarjoaa tukea työelämän muutoksissa, eli Job Transition Managementissa. Lisäksi avataan ensimmäinen AS/3 keskus.

1997

Ensimmäinen työllistämiskeskus perustetaan

AS/3 perustaa ensimmäisen työllistämiskeskuksensa yhteistyössä Tanskan julkisten työllistämispalveluiden tarjoajan Jobcentren kanssa.

1999

Ensimmäinen AS/3 kirja julkaistaan

AS/3 julkaisee ensimmäisen kirjansa nimeltään Irtisanominen yksilöä arvostaen. Se on yhä käytössämme, ja sitä on painettu 20 000 kappaletta suomeksi, ruotsiksi, norjaksi, tanskaksi ja englanniksi.

2000

AS3 Ruotsissa

AS/3:lla huomataan, että myös on Ruotsissa on tarvetta ja kysyntää työelämän muutosvalmennuksille. AS/3 Svenska perustetaan, ja se avaa toimistonsa Tukholmassa ja Göteborgissa.

2001

A2B perustetaan

A2B perustetaan parantamaan niiden työntekijöiden osaamista, joiden työllistyminen on hidasta tai rajoitettua. A2B:n avulla erityistarpeita vaativat työttömät saavat kaipaamaansa lisätukea.

2001

AS/3 voittaa Gazelle-palkinnon

Tanskalainen talousmedia Børsen palkitsee vuosittain Gazelle -palkinnolla yrityksen, joka on onnistunut merkittävästi kasvattamaan liikevaihtoaan ja tulostaan edellisen vuoden aikana. Vuonna 2001 AS/3 voittaa palkinnon.

2001

AS3 laajenee Norjaan

AS/3 jatkaa laajentumistaan pohjoismaissa perustaen norjalaisen tytäryhtiön AS/3 Norgen.

2004

Uusi nimi ja organisaatiorakenne

AS/3 vaihtaa nimekseen AS3 Companies. AS3 Companies alta löytyy joukko tytäryhtiöitä ja liiketoimintayksiköitä, jotka ovat keskittyneet eri liiketoiminta-alueisiin ja maantieteellisiin sijainteihin.

2004

AS3 Finland perustetaan

AS3 saapuu myös Suomen markkinoille kun tytäryhtiö AS3 Finland perustetaan. AS3 Finlandin pääkonttori sijaitsee Espoossa.

2005

Asiantuntija hyvinvoinnin hallinnassa

AS3 ostaan Work4Health-yrityksen ja yhdistää sen tarjoamat palvelut AS3:n omaan stressinhallintakokonaisuuteen. Työhyvinvointiin sekä stressin ja sairaspoissaolojen hallintaan keskittynyt AS3 Work&Care perustetaan.

2006

Entistä parempaa valmentajien koulutusta

AS3 Companies ostaa Mentor Companyn, joka on erikoistunut valmentajien koulutukseen ja valmennusohjelmien toteutukseen liike-elämässä ja koulutusjärjestelmässä.

2008

A2B voittaa Gazelle-palkinnon

Tanskainen talousmedia Børsen valitsee A2B vuosittaisen Gazelle-palkinnon voittajaksi. AS3 Companies palkitaan siis jo toistamiseen nopeasta kasvustaan.

2009

Akkreditoitua valmennustoimintaa

AS3 juhlii 20. vuosipäiväänsä ja julkistaa uuden, sisäisen muutosvalmennuksen ohjelmansa. Se on ensimmäinen pohjoismainen valmennuskurssi, joka saa Euroopan mentorointi- ja valmennusneuvoston (EMCC) akkreditaation.

2011

1 200 tuntia koulutusta

AS3 esittelee uuden muutosjohtamisen valmennuksen käsitteistön. Ensimmäiset valmentajat valmistuvat muutosvalmennuksen ohjelmastamme kouluttauduttuaan yli 1 200 tuntia.

2011

Uraa uurtava kielikoulu

AS3:n liiketoimintayksikkö A2B lanseeraa kielikoulukonseptin, joka tarjoaa työmarkkinapainotteista kieliopetusta pakolaisille ja maahanmuuttajille nopeuttaakseen työllistymistä ja sopeutumista.

2012

Maailmanlaajuinen kumppanuus

AS3 on tukenut asiakkaita ja valmennettavia kansainvälisesti lukuisten yhteistyökumppanien avulla jo 1980-luvulta lähtien. Vuonna 2012 alkaa kumppanuus globaalin Lee Hecht Harrison -verkoston kanssa.

2014

25. juhlavuosi ja vahva digitalisoituminen

AS3 Companies juhlii 25. vuosipäiväänsä ja julkistaa AS3 Portaalin. Portaaliin on koottu sähköisessä muodossa laaja valikoima opetusmateriaaleja ja resursseja valmennettavien tueksi ja inspiraatioksi.

2015

AS3 Companies tulee AS3

AS3 Companies vaihtaa nimensä AS3:ksi ja julkistaa uudistetun, entistä yhtenäisemmän brändi-ilmeensä.

2019

30 vuotta yksilöiden ja organisaatioiden tukena

Tänään AS3:n 800 työntekijäämme Tanskassa, Norjassa, Ruotsissa ja Suomessa haluavat työllään edistää sitä, että yhä useammalla on mielekäs työ muuttuvassa työelämässä ja organisaatiot menestyvät.