uusi työntekijä aloittaa as3:lla Tervetuloa, Katja!

Henkilöstönkehittämisen ammattilainen ja kasvatustieteiden maisteri Katja Himanen aloitti AS3:lla tammikuun 2017 alussa.

Viimeiset kymmenen vuotta Raha-automaattiyhdistyksen henkilöstöyksikössä toiminut Himanen on tottunut muutosprosessien läpiviejä.

 ”Viime töikseni RAY:lla rakensin uutta peliyhtiötä: Veikkaus, RAY ja Fintoto nimittäin yhdistyivät yhdeksi yhtiöksi vuoden alussa. Keskityin omassa työssäni erityisesti HR-käytäntöjen ja uuden yrityskulttuurin rakentamiseen, sekä ihmisten johtamiseen läpi muutoksen.”

Ennen RAY:ta Katjan tausta on erilaisista HR-tehtävistä suomaisissa yrityksissä ja julkisissa organisaatioissa. AS3:lle Katja löysi onnistuneen asiakkuuden kautta.

”Olen ollut AS3:n asiakas ja sitä kautta tiesin, että yritys tekee laadukasta jälkeä ja arvokasta työtä. Muutosjohtamisessa keskitytään usein liikaa asioiden johtamiseen, kun pitäisi ottaa huomioon myös ihmiset ja heidän henkinen muutosprosessinsa. Tämä on AS3:lla ihan keskiössä”, hän toteaa.

AS3:lla Katja keskittyy valmennustyön lisäksi erityisesti julkisen sektorin asiakkaisiin ja hankkeisiin.

”Julkisella puolellakin tulee tulevaisuudessa olemaan yhä enemmän muutostarpeita. Haluaisin tuoda muutosjohtamisen hyviä käytäntöjä ja uusia tuulia yhä vahvemmin julkisen sektorin arkeen. Enkä puhu nyt vain negatiivisesta muutoksesta, vaan myös esimerkiksi ihmisten muutosvalmiuden ja oman työn johtamisen taitojen kehittämisestä.”