Toimistolla tapahtuu Tervetuloa, Henna!

Henna Tomperi AS3:n Tampereen vetäjänä. Henna kuvattuna AS3.N toimistolla.

Henna Tomperi aloittaa AS3 Finland Tampereen toimintojen vetäjänä ja executive-palveluiden kehittäjänä. 

 

AS3:n toimistolla vapun jälkeinen viikko alkoi iloisesti, kun joukkoomme liittyi uusi kasvo. Henna Tomperi on tehnyt viimeiset parikymmentä vuotta osaamisen ja johtamisen kehittämistä kansainvälisissä organisaatioissa: työkokemusta on karttunut mm. Nokialta, Aalto-yliopistosta ja UPM-Kymmeneltä. Viimeisimpänä Tomperi työskenteli Metsolla Talent Managementin vetäjänä. 

"Olen tehnyt yrityksissä esimerkiksi paljon strategista johtajuuden kehittämistä ja ostanut palveluita tähän talon ulkopuolelta. Nyt pääsen työskentelemään toisella puolen pelikenttää: rakennan ja toteutan ennen ostamiani valmennuksia erilaisille organisaatioille." kertoo Tomperi. 

Hyvästä johtajuudesta inspiroituva Tomperi on myös väitellyt kauppatieteiden tohtoriksi - väitöskirjan aiheena oli eettinen tiimijohtaminen.

"Punainen lanka omalla urallani on ollut toisaalta ihmisten jatkuvan kasvu ja hyvä johtajuus. Ne liittyvät tiiviisti yhteen: hyvä johtaja mahdollistaa alaistensa uuden oppimisen ja kasvun – ja sitä kautta yrityksen menestyksen muuttuvassa maailmassa. Johtamisen merkitys työelämässä on ihan mielettömän iso – kun se saadaan kuntoon pystytään tekemään mitä vain." Tomperi jatkaa.

Vuodesta 2013 Henna on töidensä ohessa toiminut myös freelance-valmentajana AS3:lla.

"Toimiessani freelancerina AS3:lla, näin että yrityksessä on minulle sopivat arvot sekä oikeanlainen tekemisen meininki." toteaa Tomperi. 

Jatkossa Tomperi tulee työskentelemään läheisesti AS3 Finlandin Executive -palveluiden kehittämisen parissa sekä Tampereen toimiston vetäjänä. Hän jatkaa myös valmennusten toteuttamista - niin ryhmille kuin yksilöillekin.  

"Valmentaminen on mahtavaa, koska siinä pääsee näkemään ihmisten kasvun ja oivallukset tosi läheltä." päättää Tomperi.