Toimiston kuulumisia Salla Ainamo aloittaa AS3:lla

Erityisesti nykytilanteessa, jossa YT:t ja vaikea taloustilanne ovat vetäneet tunnelmia työpaikoilla aika alas, työkykyyn ja työhyvinvointiin kannattaa todella kiinnittää huomiota. Salla Ainamo
Salla Ainamo AS3:n Head of Work and Care kuvattuna AS3:n toimistolla

AS3 Finland kasvaa jälleen, kun viestintäteknologian ja työhyvinvoinnin asiantuntija Salla Ainamo aloittaa uuden Work & Care -yksikön vetäjänä. 

Ainamo on kauppatieteiden maisteri, joka on tehnyt pitkän uran myynnin, markkinoinnin ja viestinnän esimies- ja johtotehtävissä Internet ja digiteknologian parissa. Viidentoista viestintäteknologiavuoden jälkeen Ainamo vaihtoi painopistettä ja siirtyi kehittämään palveluita työhyvinvoinnin ja työkykyjohtamisen alueelle.Hän on ollut rakentamassa työkykyjohtamisen palveluita ja konsultointiliiketoimintaa muun muassa alan asiantuntijayritys Hoffmancossa ja sittemmin terveyspalveluja tarjoavassa Diacorissa. Vuodesta 2014 Ainamo on toiminut itsenäisenä konsulttina. 

“Olen toiminut AS3:n freelance-valmentajana tämän vuoden alusta. Nyt tehtävänäni on hahmotella uusia liiketoimintaulottuvuuksia AS3:n ydintoimintaan, joka keskittyy työelämän muutostilanteiden johtamiseen ja valmennukseen.

Ainamon mukaan työhyvinvoinnista huolehtiminen on välttämätöntä, jotta yksittäinen yritys - tai jopa koko Suomi - voi kasvaa taloudellisesti. 

"Erityisesti nykytilanteessa, jossa YT:t ja vaikea taloustilanne ovat vetäneet tunnelmia työpaikoilla aika alas, työkykyyn ja työhyvinvointiin kannattaa todella kiinnittää huomiota. Innovaatioita ja uutta kasvua syntyy, kun henkilöstö on hyvinvoivaa, motivoitunutta, inspiroitunutta ja oikealla paikalla.” Ainamo tarkentaa. 

Ainamon mukaan työhyvinvoinnissa, kuten myös AS3:ssa, yhdistyy arvopohjaisuus sekä liiketoiminnan tukeminen. 

“AS3 teki minuun jo freelance-valmentajana suuren vaikutuksen. Tämä on yritys, jossa arvot johtavat selkeästi liiketoimintaa. Arvoja ei tarvitse edes erikseen korostaa, koska ne näkyvät niin vahvasti tekemisessä ja arjessa. Olen todella iloinen, että olen mukana kehittämässä arvoihimme pohjautuvia uusia palveluita ja tuotteita.” 

 Myös me olemme iloisia saadessamme Sallan joukkoomme, tervetuloa mukaan!