kuulumisiamme Onnea Pfizer!

Asiakkaamme Pfizer on voittanut tänään ainoana yrityksenä Parempaa työelämää -laatupalkinnon 2016. Palkinnon taustalla on neljän vuoden pitkäjänteinen yrityskulttuurin kehitysprojekti, johon myös AS3 on osallistunut Pfizerin yhteistyökumppanina. 

Parempaa työelämää -laatupalkinto perustuu Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarisen ja Suomen Laatukeskuksen arviointiin. Palkinnon tavoitteena on kannustaa yrityksiä työelämän laadun ja kilpailukyvyn kehittämiseen. 

Pfizer on kehittänyt yrityskulttuuriaan systemaattisesti jo vuosia. Kehitystyö sai alkunsa 2012 vuoden REFINNO-hankkeesta, jossa tutkittiin reflektiivisen työotteen vaikutuksia yrityksen suorituskykyyn ja innovatiivisuuteen neljän yliopiston, Tekesin ja yritysyhteistyökumppaneiden voimin. 

Pfizerillä hanke toteuttiin järjestämällä esimiehillä ryhmävalmennuksia, joissa käsiteltiin reflektiivisiä taitoja – tietoista pysähtymistä ja oman toiminnan arviointia. Kokeilun kokemukset olivat niin hyvät, että ryhmävalmennukset ovat jatkuneet siitä asti, 2015 valmennuksien piirissä oli jo koko henkilöstö. AS3 on alusta asti ollut mukana toteuttamassa valmennuksia Pfizerin kanssa. 

lue lisää pfizerin sivuilta
Lue lisää as3:n ja pfizerin yhteistyöstä

Kehitys on vasta alkanut

Pfizerin henkilöstöjohtaja Reija Lehtonen kertoo tässä artikkelissa jo viisi vuotta jatkuneesta yrityskulttuurin kehityshankkeesta.

case pfizer