AS3 TIIMI ON SAANUT LISÄVAHVISTUSTA Tiina Henriksson on aloittanut Senior Consultant tehtävissä

"Coaching periaatteeni on olla kanssakulkija valmennettavan muutosmatkalla kohti asetettuja tavoitteita, varmistaen ja tukien onnistumisen kokemuksia ja tuloksia tiellä oman elämänsä johtajaksi. Tätä kautta yksilöt pääsevät hyödyntämään koko potentiaalinsa itsensä ja organisaation menestykseksi. " Tiina Henriksson

Tiina Henriksson on aloittanut AS3:lla Senior Consultant tehtävissä 21.1.2019

Tiinalla on lähes 30 vuoden kokemus myynnistä ja myynnin johtamisesta finanssialalla. Lisäksi hän on valmistunut Business Coachiksi. AS3:lla Tiina tulee toimimaan niin asiakastyössä kuin valmentajana.

"Finanssialalla muutos on ollut alati läsnä. Kokemuksen myötä olen myös itse ottanut omalla uralla rohkeasti erilaisia ura-askeleita. Olen kuunnellut itseä ja toteuttanut omia unelmia. Nyt AS3:lla minulla on mahdollisuus olla edistämässä sitä, että myös muilla tulee olemaan samanlaista rohkeutta ja mahdollisuuksia."

"Asiakastyössä haluan tuoda oman kokemukseni asiakkaiden hyödyksi olemalla tukena muutostilanteissa sekä apuna heille, jotka käyvät muutosta läpi. Tavoitteena on auttaa heitä löytämään uusi ja itsensä näköinen ura. Minulle on tärkeää, että ihmisillä on mahdollisuus tehdä työtä, jossa he pääsevät hyödyntämään maksimaalisen potentiaalinsa. Tämä on ollut motivaattorina kouluttautua coachiksi. Coaching periaatteeni on olla kanssakulkija valmennettavan muutosmatkalla kohti asetettuja tavoitteita, varmistaen ja tukien onnistumisen kokemuksia ja tuloksia tiellä oman elämänsä johtajaksi. Tätä kautta yksilöt pääsevät hyödyntämään koko potentiaalinsa itsensä ja organisaation menestykseksi."

"Tämän lyhyen ajan kun olen ollut AS3:lla, voin todeta että tässä yrityksessä arvot (arvostava, liiketoimintalähtöisyys ja pitkävaikutteisuus) näkyvät arjen tekemisessä. Tämä on itselle tärkeää, on aidosti ihmisistä välittävä fiilis jonka haluan välittyvän myös asiakaskohtaamisiin."

Lämpimästi tervetuloa Tiina AS3:lle!

TIINA HENRIKSSON LINKEDINISSÄ