UUSI TYÖNTEKIJÄ AS3:LLA Riikka Lesonen on aloittanut toimistoassistentin tehtävissä

"HR alassa kiinnostaa erityisesti mahdollisuus tehdä ihmisten kanssa töitä ja vaikuttaminen siihen, että jokainen löytäisi itselle sopivan työn". Riikka Lesonen

Riikka Lesonen on aloittanut AS3:lla toimistoassistenttina 17.12.2018

Lapin yliopistosta valmistunut kasvatustieteiden maisteri Riikka Lesosen erityinen mielenkiinto on HR-ala ja työ ihmisten parissa. Tämä kiinnostus on saattanut Riikan AS3:lle töihin.

"Ennen aloittamista AS3:lla, yritys ei itse asiassa ollut minulle ennestään tuttu. Tämän ajan kun olen ennättänyt AS3:lla toimia, olen jo saanut huomata miten tärkeää työtä teemme erityisesti kun ottaa huomioon ajan hengen työelämän murroksesta. Ihmisläheisyys on AS3:lla alati läsnä ja se on minulle tärkeää."

Mikäli vierailet AS3:n Espoon toimistolla tai olet yhteydessä puhelimitse, todennäköisesti ensimmäinen kohtaamisesi on Riikan kanssa. Riikka vastaa toimiston toimivuuden ja asiakaspalvelun lisäksi myös ryhmävalmennusten koordinoinnista ja hallinnon töistä kuten laskutuksesta.

"AS3 on ensimmäinen työpaikkani valmistumisen jälkeen. Olen saanut perusteellisen perehdytyksen, jonka johdosta olen päässyt nopeasti kiinni työtehtäviin ja pystyn antamaan isompiin kokonaisuuksiin jo oman panokseni. Tämä motivoi minua, kun koen työni merkitykselliseksi."

Riikka on luvannut kertoa enemmän blogissamme, millainen kokemus on ollut aloittaa ensimmäisessä kokoaikaisessa työssä valmistumisen jälkeen. Eli Riikan kuulumisia kuulemme myöhemmin lisää.

Lämpimästi tervetuloa Riikka AS3:lle!

Riikka Lesonen Linkedinissä