As3 Akatemia Ammattitaitoiset, sertifioidut valmentajat

Meille AS3:lla on ensisijaisen tärkeää, että kehitämme osaamistamme jatkuvasti ja tarjoamme ensiluokkaisen korkealaatuista ja ammattitaitoista valmennusta muutostilanteissa. 

 

Siksi kaikilla valmentajillamme - niin outplacementiin kuin coachingiin erikoistuneilla - on osaamista ja kokemusta paitsi valmennuksesta, myös liike-elämästä esimies ja/tai HR-roolissa. Lisäksi valmentajamme ovat oman AS3 Akatemiamme sertifioimia.

Ammattitaitoiset koulutetut valmentajat

Kaikki AS3:n outplacement-valmentajat ja coachit ovat suorittaneet AS3 Akatemian oman sertifioinnin, joka varmistaa että he toteuttavat valmennuskonseptiamme ja toimivat ammattimaisuudelle asettamiemme vaatimusten tasolla. 

AS3 Akatemian lisäksi valmentajamme ovat suorittaneet muutosjohtamisen koulutusohjelman (Transition Coach Programme), jolla on EMCC:n (European Mentoring Coaching Council) kansainvälinen tunnustus ja akkreditaatio.

Valmentajillamme on valmennusosaamisen lisäksi laaja kokemus työelämästä: kaikki heistä ovat toimineet HR- tai esimiestehtävissä -tai molemmissa. Lisäksi heitä yhdistää vahva kiinnostus ihmisiin ja aito halu auttaa. 

Tutustu valmentajiimme

AS3 Finland Oy:ssa työskentelee noin 30 ammattitaitoista valmentajaa Helsingissä, Tampereella, Turussa, Lahdessa ja Oulussa.

valmentajamme

Executive coachit

Executive-tason valmentajillamme on tavanomaisten valmennuskoulutustemme lisäksi myös omakohtainen kokemus johtoryhmätason työskentelystä.

Executive-valmentajat